Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Co sądzicie o takim zestawie: Debian 6 + nginx + php5(3.3)-fpm + ea + mysql = lepiej niż z apache? Używa ktoś Ubuntu 10.04 na serwerze produkcyjnym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 a słyszałeś o tym że debian 6 nie jest w wersji stabilnej jeszcze wydany? Wersja stabilna systemu operacyjnego bierze się ze słowa Link Co do reszty to nie wiem na pewno, chociaż zaryzykować mogę tezę że będzie działać wolniej lub szybciej. Ile detali taka odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Postaw i sprawdź, a jak będzie źle to przywróć poprzednią wersje... no i debian 5. Ta sama "rada" dla ubuntu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cheetos 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Ja na swoim serwerku mam Ubuntu 10.04 serwer edition, najnowszy nginx , php5.3.3 ,fpm jako fastcgi +xcache Jest o wiele lepiej niż na apache Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Kurcze, nginx w fpm nie działa z EA ;/ @cheetos jakie zużycie pamięci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cheetos 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 około 320mb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach