ithost 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2010 witam prosze forumowiczów o konstruktywną opinie na temat hostingu www.serwerygier.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 3, 2010 witam prosze forumowiczów o konstruktywną opinie na temat hostingu www.serwerygier.com To zalezy czy to jest opinia nowego brandu ... czy tez nowej firmy z ktoryej np chcialbys skorzystac ... Jak brzmi twoja odpowiedz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2010 http://www.serwerygier.com/o_firmie.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ithost 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2010 Cytuję to co wcześniej powiedziałem... "a jesteś trzeźwy czy jeszcze nie ? (bez obrazy)" mogę o to samo zapytać widząc twojego posta. Sam jesteś skończony pisząc takie nic nie wnoszące do tematu opinie rozmawiamy tu o jakości usług hostingu serwerygier.com.Testowałeś? nie to sie nie wypowiadaj i nie offtopuj To zalezy czy to jest opinia nowego brandu ... czy tez nowej firmy z ktoryej np chcialbys skorzystac ... opinia nowego brandu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 3, 2010 Cytuję to co wcześniej powiedziałem... "a jesteś trzeźwy czy jeszcze nie ? (bez obrazy)" mogę o to samo zapytać widząc twojego posta. Sam jesteś skończony pisząc takie nic nie wnoszące do tematu opinie rozmawiamy tu o jakości usług hostingu serwerygier.com.Testowałeś? nie to sie nie wypowiadaj i nie offtopuj To zalezy czy to jest opinia nowego brandu ... czy tez nowej firmy z ktoryej np chcialbys skorzystac ... opinia nowego brandu ... Fajna domena, szkoda ze nie pl. Z uslug nie korzystalem, i na pewno sie skorzystam widzac taka www ... Jezeli chcialbys poprawcowac nad wizerunkiem (layout i te sprawy) zapraszam na gg 7894369 pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ithost 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2010 hmmm a co wtym layoucie jest nie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2010 Fajna domena, szkoda ze nie pl. Z uslug nie korzystalem, i na pewno sie skorzystam widzac taka www ... Jezeli chcialbys poprawcowac nad wizerunkiem (layout i te sprawy) zapraszam na gg 7894369 pzdr Ty lepiej popracuj nad swoją stroną (voicespeak.org) bo w obecnych czasach trochę "żal" składać zamówienie przez support "Gdy już jesteśmy pewni co do naszego wyboru, korzystając z SUPPORTU zakładamy nowy wątek. Proszę jednak zwrócić szczególną uwage aby temat zawierał poniżej znajdujące się informacje, które są dla administracji podstawą do sprawnej realizacji zamówienia." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach