Gość voytar Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2004 Na każdym forum po wysłaniu posta pojawia się strona o możliwości powrotu do topicu/forum. Po paru sekundach sama przenosi do tego posta. Tutaj ten redirect nie działa. To jest wyłączone czy u mnie coś nie działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2004 to jest niewlaczone, pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sKproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2004 Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytar Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2004 Zauważyłem, że na pewnym innym forum także. Może coś w kwestii bezpieczeństwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2004 nie, po prostu nie jest wlaczony i tyle... Wysłany Czw 09 Wrz, 2004: jesli to bardzo potrzebne zapraszam do dzialu PROŚBY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2004 Tylko "Prosby" sa pod "Firma", a tutaj sa "Suegestie" pod "Web Hosting Talk.pl", wiec... Wlaczcie ten redirect - ja myslalem ze cos sie z forum popapralo Wam i nie mam pojecia czemu do tej pory bylo to wylaczone - tylko mnie wkurzalo jak musialem ciagle klikac te odnosniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2004 to jest jedna linijka kodu w odpowiednim miejscu. Ale nie mam dostepu do serwera - tego typu prosbe kierowac do fobiego lub radoma! Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytar Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2004 OK, zaraz wyślę Fobiemu PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antharax 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2004 Myśle, że Fobi nie jest na tyle głupi, i czyta tematy w tym Forum pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2004 Myśle, że Fobi nie jest na tyle głupi, i czyta tematy w tym Forum pzdr. Ale nie teraz :] Wieczorem umowilem sie z nim i radomem na piwko, to przekaze :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2004 A co, obaj sa w warszawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytar Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2004 A co, obaj sa w warszawie?A może Ece jest w Częstochowie? ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2004 sa w warszawie i spozywaja alkohol bezboznicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2004 no nie... i nic mi nie powiedzieli... a to losie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sKproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2004 No i dalej nie ma.... ale mamy nadzieje ze dzisiaj juz zostanie wlaczone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antharax 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2004 sKproject: Co sie tak gorączkujesz?! Do czasu, kiedy voytar założył ten temat, nic nie mówiłeś, pasowało Ci itd. A teraz nagle masz nadzieje, że już teraz to będzie włączone. Bez przesady. Fobi i Radom nie siedzą przy kompach 25h na dobe Zapewniam Cie, że jak znajdą chwile czasu, to to zrobią. Poczekaj troche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2004 no nie... i nic mi nie powiedzieli... a to losie!He he :-D No mi powiedzieli i po piwku wczoraj sobie wypilismy (bezalkoholowym ) Co de redirect, to przy tych wszystkich modach wgrywanych, cos sie... zmienilo :] i trzeba by w zrodelku poszperac zeby to naprawic. Nie przejmuj sie tm!, juz niedlugo beda w Wawie non-stop, wiec... Ja na parapetowe juz mam zaproszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2004 Hmm... A kiedy i gdzie - w sumie ja to chyba bez zaproszenia Fobi - powiedz cos ladnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antharax 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2004 Fobi i radom będą mieszkali w Wawie bo będą tam sudiowali ;] Tylko ciii nic im nie mów, że wiesz odemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2004 Wlasnie wszedlem do domu, dajcie chwile tm! -> a co? tez bys wpadl? Ece -> kolejny raz juz na parapetowe (mam nadzieje Pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radom 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2004 dobra, zaraz zerkne co to i gdzie to, bo mi w sumie to nie przeszkadza, tylko Fobi mi probuje wmowic, ze cos popsulem :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2004 Wlasnie wszedlem do domu, dajcie chwile tm! -> a co? tez bys wpadl? Zalezy gdzie mieszkacie Jak daleko - to sorry, ale jak blisko to b. chetnie. Napisz jaka dzielnica. @radom - to sie robi dodajac linijke w meta tagach po ilu sek przegladarka ma przezucic na inna strone i podajesz jaka strone. Trzeba polaczyc PHP z JS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radom 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2004 Zalezy gdzie mieszkacie Jak daleko - to sorry, ale jak blisko to b. chetnie. Napisz jaka dzielnica. celujemy w srodmiescie a jak wypali dowiemy sie chyba jutro? @radom - to sie robi dodajac linijke w meta tagach po ilu sek przegladarka ma przezucic na inna strone i podajesz jaka strone. Trzeba polaczyc PHP z JS. edit: brakowalo zmiennej {META} w overall_header(thx Don) chyba z rozpedu ktos ja kiedys skasowal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2004 no to oficjalny test... Wysłany Pią 10 Wrz, 2004: DZIALA! tak wiec {blok} (prawda, ze administracje to WHT ma nie od parady...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach