mastermind 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 Jak w temacie... ktoś wie co się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 Ta firma tak ma często padają serwery. Spróbuj zadzwonić do supportu to tajemniczy głos odpowie ci " Nie ma takiego numeru " . Nie polecam tej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 Tu masz telefon do nich: CONTACT: -GENERAL QUESTIONS: E-mail: bok@ravhost.pl FAILURE-NOTIFICATION: Tel: 798 670 091 (open 24 hours) E-mail: bok@ravhost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 Ale pod tym numerem telefonu nikt nie odpowiada. Nie ma takiego numeru Pal licho ten Hosting druga sprawa gość nie opłacił chyba Kimsufi bo ping nie odpowiada do ich serwera. A firma OVH ma automat który szybko informuje ich czy serwer jest widoczny w sieci. Raz mi skasowali dane oraz serwer reseller nie potrafił wypakować mojego backupu. Piszesz o pomoc do nich administrator ma to głęboko gdzieś. Podejrzewam że firma RAVHOST.PL znikła z rynku. To tylko moje podejrzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 Pal licho ten Hosting druga sprawa gość nie opłacił chyba Kimsufi bo ping nie odpowiada do ich serwera. Ping to można sobie wyciąć. A firma OVH ma automat który szybko informuje ich czy serwer jest widoczny w sieci. O ile dany użytkownik ma tą funkcję włączoną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastermind 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 A jak myślicie? Wstanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 Dwa dni temu chciałem zakupić tam serwer. Na razie miałem 7 dniowego testa Już tam nie wracam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 A jak myślicie? Wstanie? Jeśli nie wstanie po 48 godzinach, to raczej szukaj nowej firmy na swoje pliki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastermind 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 A skąd mam wziąć te pliki skoro ftp ani nic nie działa?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 A skąd mam wziąć te pliki skoro ftp ani nic nie działa?! A dlaczego nie wykonywałeś kopii zapasowej konta? Pamiętaj polskie przysłowie: Umiesz liczyć? Licz na siebie Jeśli firma się "zwinęła" to raczej masz już po plikach. Jednak czasami zdarzają się takie długie pady, jeśli firma ma jeden serwer, wtedy ich strona także nie działa, bo jest przeważnie umieszczona na tym samym serwerze. Pozostaje Ci nic tylko czekać i się modlić ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastermind 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 No a właśnie ich stronka nie działa ;/ Miejmy nadzieje że się postawi bo to pierwsza taka długa awaria...niedawno też była podobna ale na jeden dzień a ta już trwa drugi dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nmn 6 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 No a właśnie ich stronka nie działa ;/ Miejmy nadzieje że się postawi bo to pierwsza taka długa awaria...niedawno też była podobna ale na jeden dzień a ta już trwa drugi dzień Nie ciekawie to wygląda, szczególnie z tym nr. telefonu. Stronę mieli całkiem fajną, ale jak widać nie szata zdobi hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastermind 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 A nie ma żadnych sposobów żeby odzyskać bazę i pliki? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KamilKiri Zgłoś post Napisano Październik 4, 2010 wiadomo coś nowego na temat ravhosta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2010 wiadomo coś nowego na temat ravhosta? Tyle, że nie działa. Słuch o nich zaginął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KamilKiri Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 Słuchajcie! Z pomocą administratora głowanet (przyjazny człowiek) udało mi się odzyskać moją domenę ponieważ była zarejestrowana na mnie! Na prawdę pomocny człowiek To już jakiś krok w przód... nie macie ŻADNEGO pomysłu aby odzyskać bazę i FTP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 Pozostaje Ci na szybko sprawdzać co robot google zapamiętał z Twojej strony i zapisywać sobie na komputerze żeby nie 'uciekło' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 Słuchajcie! Z pomocą administratora głowanet (przyjazny człowiek) udało mi się odzyskać moją domenę ponieważ była zarejestrowana na mnie! Na prawdę pomocny człowiek To już jakiś krok w przód... nie macie ŻADNEGO pomysłu aby odzyskać bazę i FTP? Pewnie dedyk w kimsufi nieopłacony i już usunięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 R.I.P. i oby jak najmniej takich szitów. Szkoda, że ciągle ludzie na to idą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2010 Należy więc tylko wyrazić ubolewania nad Klientami tego hostingu. Wspomnę tylko że rozmawiałem z ravhost.pl na temat przejęcia, jednak odmówili. Dla każdego Klienta byłego ravhost.pl oferujemy 80 % zniżki na konto hostingowe blue z naszej oferty. Mamy nadzieję że choćby część ludzi zrobiła samodzielnie backup. Prosimy napisać na kontakt@redhosti.pl mail z jakimkolwiek dowodem posiadania konta na ravhost.pl w celu otrzymania kodu rabatowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d2b 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2010 Ostatni raz się nabrałem na tak niepoważną usługę !! Żebym musiał dzwonić, pisać i prosić się o swoje pliki, to przechodzi ludzkie pojęcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2010 Dostałeś pliki z powrotem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 24, 2010 Strona dalej nie działa. Pingi nie działają. Miałem chętke na ich Resselera ale dobrze że długo zwlekałem Jestem od dwóch lat u Adama i jestem zadowolony NIE RUSZAM SIĘ OD NIEGO =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
batonik 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2010 Brak kompetencji firmy, zero powiadomienia = baza sprzed 2 miesięcy.Jja własnie przeszedłem do unixa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach