Spike 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2010 Wyskakuje mi taki o to błąd podczas usuwania domeny w WEBD: Error from park wrapper: Sorry, I do not believe you control the subdomain for garrysmod.net.pl. No to próbuję usunąć subdomeny i wyskakuje takie coś: Sorry, the subdomain g^^^^s^^d cannot be removed because it is linked to the addon domain garrysmod.net.pl. You must first remove the addon domain Tylko że przekierowania all usunąłem i nie mam pojęcia jak to naprawić. Pierwszy raz z takim błędem się spotykam. Wcześniej było dobrze (na ProSerwer.pl) Mam nadzieje że ktoś pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2010 Powinieneś zgósić to do ich supportu. Usuń link z domeny podpięte (nie przekierowane domeny), a potem będziesz mógł usunąć zaparkowaną domenę i wszystkie subdomeny. W cPanel (nie wiem jaki panel mają w WEBD) jest to w sekcji: Domeny > Domeny podpięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spike 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2010 Już zgłosiłem do supportu. Linku się nie da usunąć. Trzeba z Domeny > Domeny podpięte wykurzyć moją domenę garrysmod.net.pl. A gdy ja to robię wyskakuje coś takiego: Error from park wrapper: Sorry, I do not believe you control the subdomain for garrysmod.net.pl. Tak samo nie mogę usunąć subdomen :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2010 http://webd.pl/kontakt?WD=457bef00ed092903bf4c9058d408dcfb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spike 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2010 http://webd.pl/konta...f4c9058d408dcfb Tak już znalazłem ale to co podałeś to formularz. A chodziło mi o panel odpowiedzi. Nie wiem czy jest sens korzystania z usług Webd. Mają taki badziewny cPanel że nie dorównują firmie ProSerwer. A takie profesjonalne serwery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2010 Mają taki badziewny cPanel że nie dorównują firmie ProSerwer. A takie profesjonalne serwery. cPanel jest wszędzie taki sam, niektóre firmy korzystają jednak z nakładki RVSKIN (taką my mamy w naszym cPanelu), która uładnia panel i daje kilka funkcji dodatkowych. Co do serwerów, to praktycznie wszystkie firmy mają podobny sprzęt i konfiguracje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spike 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2010 cPanel jest wszędzie taki sam, niektóre firmy korzystają jednak z nakładki RVSKIN (taką my mamy w naszym cPanelu), która uładnia panel i daje kilka funkcji dodatkowych. Co do serwerów, to praktycznie wszystkie firmy mają podobny sprzęt i konfiguracje. Właśnie chodziło mi o te nakładki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach