PremiumMAX 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 Witam! mam niezly dylemat, Chce zakupic serwer dedykowany w lokalizacji albo FR albo GER , nie koniecznie w PL I ten srv dedykowany byl by wykorzystywany pod UPLOAD plikow, czyli tzw SHELL, Mialo by byc na nim zdalny pulpit , czyli poprzez vnc albo nx client, Zalezy mi tylko na takich ofertach na ktorych takie cos jest mozliwe, potrzeba mi do tego podajże zdlany pulpit ubuntu , lub cos innego , czekam na propozycje, moj budzet to okolo 300zł miesiecznie, ( jezeli mozliwe platnosc PayPal) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 Zapoznaj się z ofertą DE50.pll - natomiast nie do końca wiem o co chodzi z uploadem aka shell ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PremiumMAX 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 Chodzi o to że łączymy sie przez zdalny pulpit , mamy na swoim kącie np takie aplikacje mozilla, icewase, klient torrent klient ftp etc ;-) tak jak zwykly pulpit w komputerze tylko wiadomo łącze 100 mb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 Chodzi o to że łączymy sie przez zdalny pulpit , mamy na swoim kącie np takie aplikacje mozilla, icewase, klient torrent klient ftp etc ;-) tak jak zwykly pulpit w komputerze tylko wiadomo łącze 100 mb A no tak faktycznie czytałem kiedyś chyba na wikipedii co to jest zdalny pulpit, jak najbardziej każdy serwer z oferty którą zaproponowałem spełni Twoje wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PremiumMAX 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 A no tak faktycznie czytałem kiedyś chyba na wikipedii co to jest zdalny pulpit, jak najbardziej każdy serwer z oferty którą zaproponowałem spełni Twoje wymagania. na początek szukam czegoś taniego, ponieważ klientów bede mial potem coraz wiecej i wspolpraca moze byc na dluższą metę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach