BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 Czy i jak zrobić, aby dało się apache przełączyć w taki tryb pracy technicznej. Chodzi mi o to, aby można było włączyć taki tryb, aby WSZYSTKIE zgłoszenia wysłane do Apache z KAŻDEJ domeny byłby kierowane do jakiegoś pliku HTML w którym mógł bym umieścić informacje "Trwa przerwa techniczna... wracamy za kilka minut" Ważne, aby pliki PHP do których nastąpiło odwołanie nie były wykonane, a żeby pierwsza włączyła się strona HTML z info o przerwie technicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 Hm. Wywalić wszystkie vhosty i zastąpić je jednym ogólnym, który kierowałby do katalogu z index.html o danej treści ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 ErrorDocument 503 "Przerwa techniczna... wracamy za 10 minut..." RewriteEngine On RewriteRule .* - [R=503,L] P.S. Apache defaultowo szuka .htaccess począwszy od ścieżki /. Jeśli masz vhosty w strukturze /home/user/domena to wrzuć w.w. zawartość do .htaccess w /home, jeśli w /var/www/virtual/domena to do /var/www itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 Strony mam w /home/user/public/domena.pl/ Ale wrzucenie do /home nie działa. Nie działa nawet wrzucenie do /home/user/ Pozostaje sposób malu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2010 Zakomentować bieżące vhsoty i zrobić vhost typu default z informacją o prowadzonych pracach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2010 Zakomentować bieżące vhsoty i zrobić vhost typu default z informacją o prowadzonych pracach. A czy ja coś innego napisałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach