Oxido 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2010 Witam, potrzebny mi jest dość mocny serwer dedykowany, który uciągnie do 500-600 osób online (Tibia server), nie interesują mnie lokalizacje Polskie, także nie interesuje mnie ovh (przejechałem się na nich wystarczająco). Cena nie gra roli, podawajcie tutaj propozycje. Z góry dzięki. Aha, oprócz dobrej maszyny interesuje mnie jak najszybsze otrzymanie jej, na jutro-po jutrze muszę mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2010 serwerydlaciebie.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2010 hetzner.de? leaseweb.com? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2010 Jakie parametry? Ile transferu? Ilość online o niczym nie świadczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oxido 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2010 Procesor to jakaś cztero-rdzeniówka, 16 gb ram (może być), Transferu z 10 tysięcy GB (mile widziany nielimitowany). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach