Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2010 Witam. Chciałbym kupic cos mini dla osoby która zaczyna "wogóle" przygode ze sprzetem komputerowym. Budżet max 1400 zl Co byście polecili. Chciałbym aby w razie czego nie bylo problemu z serwisem na terenie Włoch, dobrze wykonany, lekki z dobrze trzymająca się obudowa. Pozdrawiam oraz czekam na podpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2010 Ja posiadam Dell Inspiron Mini 1018 N455 bardzo fajny sprzęcik moim skromnym zdanie bardzo dobrze wykonany. A co do gwarancji na terenie Włoch to chyba nie powinno być problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2010 Ja posiadam Dell Inspiron Mini 1018 N455 bardzo fajny sprzęcik moim skromnym zdanie bardzo dobrze wykonany. A co do gwarancji na terenie Włoch to chyba nie powinno być problemów. A ile Tobie bateria trzyma ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2010 Zależy od ustawień oszczędności baterii ale tak 5-6h przeważnie wytrzymuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2010 Zależy od ustawień oszczędności baterii ale tak 5-6h przeważnie wytrzymuje. A jak jest z jakością wykonania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2010 Hm.. jest dość dobrze wykonany choć plastiki mogły by być lepsze. Mam go już jakiś czas i trzyma się nieźle nic nie trzeszczy nie wypacza się Zobaczymy co z niego będzie po roku bo mam go dopiero 2 miesiące ale myślę że nie będzie źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2010 Jeśli chodzi o gwarancję, to np. każdy asus ma DtD w wielu krajach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach