Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 Witam. Szukam osoby która wykona dla mnie styl pod forum o phpbb3. Tematyka forum ogólna, styl musi być elegancki i stonowany, kolorystyka jasna. Wykonawca powinien znać podstawy css3 gdyż chciałbym styl z wykorzystaniem nowych efektów. Oferty na mail@reksio-cs.pl lub gg 324637 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 Dałbyś widełki cenowe ile płacisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 Do dwóch stów. Nie wymagam latających bagiet na sznurkach(czyt efektów:D) tylko ładnego stonowanego stylu Źle podałem maila... admin@reksio-cs.pl ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2010 PODBIJAM! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 3, 2010 200 PLN MAX czy ~200 PLN ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Październik 3, 2010 budżet ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2010 Napisałem, 200 max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach