AdgetPro 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 Cześć wam. Poszukuję serwera dedykowanego, który byłby odpowiedni do gry SA:MP (San Andreas Multiplayer). Ilość graczy, jaką serwer miałby utrzymać ~150 online. Dodatkowo miałaby stać na nim autorska strona internetowa (w tym panel gracza komunikujący się bezpośrednio przez mysql z bazą danych, a ona ze skryptem gry) i forum (silnik mybb). Szczerze powiem ostro patrzę na cenę, ale także na jakość, jaką oferuje mi dana firma. Czy coś takiego jest odpowiednie do moich zapotrzebowań? http://www.serwerydlaciebie.pl/serwer_dedykowany,ECO_Serwer_4.0.html z góry wielkie dzięki za rady i wskazówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 Samp nie ma dużych wymagań więc spokojnie na vpsie uciągniesz serwer + stronka/forum. Ten post powinien chyba być na gamehostingtalk.pl ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdgetPro 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 Próbowaliśmy uciągnąć serwer na VPSie - lagi są duże, serwer nie daje sobie rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdgetPro 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 Jeśli chodzi o serwer dedykowany chciałbym się zmieścić w granicach 200 zł/miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdgetPro 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2010 Dzięki wielkie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawidPartyka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2010 Zobacz sobie jeszcze oferte www.polskie-serwery.net Obecnie mam wolna maszynkę trochę słabsza niż standardowo oferujemy (1G ram, 1x2.8Ghz P4, 40GB za 130zł/mc) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdgetPro 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2010 zapoznam się z ofertą, dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oxido 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2010 Caman robisz reaktywacje Harvesta? :> www.logout.pl i ten najsilniejszy VPS starczy, uwierz mi :> Jak chcesz mogę Ci użyczyć taki, ponieważ mi już jest nie potrzebny, daj znać na PW jak coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3it.pl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 Mozemy zaoferowac serwer o parametrach: AMD Athlon 64 3700+, 2x1024MB DDR400,2 x 300 GB SATA, 2000GB transferu w cenie 160 zl + VAT Szczegoly na naszej stronie: http://pvt.pl/cart.php?gid=4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draker 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 Stawianie serwera gry i serwera www (+ pewnie mysql) jest bezsensowne. Wystarczy kilka osób robiących coś na stronie w danym momencie, a obciążenie słabszego dwurdzeniowego procesora poleci na 100%. Takiego rozwiązania nie polecam, chyba, że strona + forum będą albo bardzo dobrze zoptymalizowane pod tym kątem, albo mające bardzo mały ruch... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach