Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2012 Hm.. dziś jest niedziela, jutro(poniedziałek) sprawdzicie ile macie wysłać, ale za to w tym tygodniu(9 godzin pozostało) wyślecie przelew. Chyba coś wam nie wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2012 "w tym tygodniu", chodzi o tydzień w którym wyliczymy przelew, wszystko wyszło, z resztą nie trudno się domyśleć o co chodzi Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Ogółem w sieci śmieją się że hosting WWW ,ze strony NetDC jest dla ludzi z mocnymi nerwami. Ja wybrałem ten hosting,lecz mam słabe nerwy,przez co za niedługo przez nich osiwieję. Ogółem, kilka razy w miesiącu moje strony leżą (te strony są bardzo dla mnie ważne). Ciągle borykają się z jakimiś problemami. Domagałem się rekompensaty za offline,przez miesiąc , nico nie było. Hosting opłacam regularnie,ale profesjonalizmu z ich strony 0. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Ogółem w sieci śmieją się że hosting WWW ,ze strony NetDC jest dla ludzi z mocnymi nerwami. Ja wybrałem ten hosting,lecz mam słabe nerwy,przez co za niedługo przez nich osiwieję. Ogółem, kilka razy w miesiącu moje strony leżą (te strony są bardzo dla mnie ważne). Ciągle borykają się z jakimiś problemami. Domagałem się rekompensaty za offline,przez miesiąc , nico nie było. Hosting opłacam regularnie,ale profesjonalizmu z ich strony 0. Pozdrawiam Witam, Jeżeli mówimy o rekompensacie za ataki DDoS to była ona przyznawana, jeżeli nie dostał Pan dodatkowych dni do zamówienia to proszę napisać do BOK. Obecnie z atakami problemów już nie ma. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 (edytowany) To z jakiego powodu była ta godzinna przerwa? edit: Napisałem. Edytowano Sierpień 24, 2012 przez Tochkan (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Sam w sobie serwer działał, problem był jedynie z procesem Apache, który analizujemy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Mam jeszcze jedno pytanie, dlaczego gdy dzwonię do Was podczas awarii ,mało kiedy kto odbiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 Odbieramy zawsze kiedy jest to możliwe, jeżeli czasem nie można się dodzwonić, to albo administrator dyżurny jest zajęty, albo prowadzi już rozmowę, dzisiaj Pan do nas na pewno nie dzwonił nie mamy ani jednego nie odebranego połączenia. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2012 (edytowany) Dzisiaj nie dzowniłem, być może to było z tydzień/ dwa tygodnie temu. edit: Znów macie jakiś błąd? Moje strony chodzą jak mucha w smole. Edytowano Sierpień 24, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2012 Mam jeszcze jedno pytanie, dlaczego gdy dzwonię do Was podczas awarii ,mało kiedy kto odbiera. hmm, zagadka wszech czasów, podczas awarii nie odbierają.. hmmm... co to może być... co mogło się stać... hmmm.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2012 Mam jeszcze jedno pytanie, dlaczego gdy dzwonię do Was podczas awarii ,mało kiedy kto odbiera. Wolisz żeby odbierali telefony od natrętów takich jak Ty, czy pracowali nad przywróceniem serwerów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2012 Może nie wypowiem się na temat jakości oferowanych usług (znajomi mówią, że CS i MC śmiga dobrze), ale.. 18 maja napisałem maila z prośbą o pracę. Odpowiedzi nie dostałem. 24 maja upomniałem się o odpowiedź w sprawie pracy, jedyne co otrzymałem to: Postaramy się jeszcze w tym tygodniu z Panem skontaktować. Minął tydzień, minęły 3 miesiące i odpowiedzi nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2012 Minął tydzień, minęły 3 miesiące i odpowiedzi nie ma Co w tym dziwnego, wszystkie firmy tak robią "Skontaktujemy się z wybranymi osobami" itp. Nie odpisali nie są zainteresowani... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Wolisz żeby odbierali telefony od natrętów takich jak Ty, czy pracowali nad przywróceniem serwerów? Raz w życiu do nich zadzwoniłem (ponieważ byłem zdenerwowany z powodu dłuuugiej przerwy) a Ty za przeproszeniem srasz ogniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Tak bo zamiast się czepiać awarii teraz będziesz się czepiał tego że nie odbierają. ot: podaj gaśnicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2012 Jejku,napisałem że raz nie odebrali, i wielce się czepiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 27.08.2012r. godz. 16:09 - moje strony (jak i zarówno inne strony na NetDC) nie działa. Powód ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Serwer działać działa, wygląda na to że apache leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Ostatnio też mieli z Tym problem. : / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Nie ma to jak trzymać strony klientów i strone firmy, na jednej maszynie... Ale cóż, 'profesjonalność' tej firmy została nie raz udowodniona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Bo to jedna firma tak robi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 (edytowany) No trudno, aby nowa firma stawiała kilka serwerów jak ma kilku klientów. Warto jednak postawić chociażby mała maszynkę pod stronę i system billingowy + ewentualnie helpdesk, to ocali nas od wielu problemów. Edytowano Sierpień 27, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Problem z Apache jest diagnozowany, ostatnio poczyniliśmy w nim sporo modyfikacji, ale niestety nie pomogło. Postaramy się usunąć tą niedogodność tak szybko jak będzie to możliwe. Pozdrawiam PS: Strona firmowa niebawem pojawi się w HA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Sorry ale wystarczy prosty VPS by się uniezależnić od stron klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2012 Sorry ale wystarczy prosty VPS by się uniezależnić od stron klientów. Nawet inż. Miodek stosował taką metodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach