MałyGłód 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 Witam, posiadam stronę www + forum na prohost.pl - i mam mały problem ponieważ tam mają zablokowane UPD co związane jest z brakiem połaczenia bazy z serwerem gry (w przypadku np: AmxBans) Teraz moje pytanie czy znacie jakieś hostingi oczywiście Dobre które mają opcję UPD odblokowaną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 Prawdopodobnie hsms.pl Kolega kiedyś tam miał, nie wiem jak jest teraz. damianmiodek - Były właściciel HSMS.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałyGłód 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 A mógłbyś się dowiedzieć czy jest dalej ta opcja właczona?, jeśli tak byłbym bardzo wdzięczny i oczywiście + Dla Ciebie . Jeśli znacie jeszcze jakieś hostingi z tą opcją to bardzo chętnie przetestuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 Hmm jeśli chcesz odwiedź nasza ofertę link masz poniżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 A mógłbyś się dowiedzieć czy jest dalej ta opcja właczona?, jeśli tak byłbym bardzo wdzięczny i oczywiście + Dla Ciebie . Jeśli znacie jeszcze jakieś hostingi z tą opcją to bardzo chętnie przetestuję Możesz napisać do bok'u oraz kupić najtańszy pakiet 1.22zł sms'em Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałyGłód 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 Oki, to się skuszę skoro 1.22zł eskiem to nie drogo a najlepszym sposobem na 100% pewności będzie kupno ^^, więc dziękuję wszystkim którzy mi pomogli i dla wszystkich + I jeszcze jedno pytanko , czy na unixstorm.org nie ma tej opcji przypadkiem włączonej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 U nas tez 1,22 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałyGłód 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 a czy ta opcja jest włączona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 Tak życzenie klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałyGłód 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 [quote name=lolek ' timestamp='1285369697' post='218737] Tak życzenie klienta Za opłatą czy domyślnie w ofercie? (już jestem zainteresowany) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 Za opłatą czy domyślnie w ofercie? (już jestem zainteresowany) Bez opłaty na życzenie klienta tak jak wyżej napisałem już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałyGłód 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 [quote name=lolek ' timestamp='1285370136' post='218739] Bez opłaty na życzenie klienta tak jak wyżej napisałem już Oki, Dziękuję za Informację widzę że solidna firma się zapowiada. Temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach