www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 (edytowany) Ja się mogę pojawić ok 21 - 22, niech ktoś zrobi wiążącą listę. edit a widzę lista już jest Edytowano Październik 8, 2010 przez Najdmen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 po 20 chwile powinnienem być jak mi nic nie wypadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Wypijcie za mnie i wspomnijcie dobrym słowem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Moja propozycja kolejnego Meetingu Park Jurajski Bałtów woj Świętokrzyskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 W re mamy rezerwacje od 18:00 do bólu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 teraz najlepsze pytanie kto stawia piwo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 kisiek, zadzwon do mnie 608 495 214 [pw się zapchało] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Głowa się zgubił w pociągu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2010 Wpadne na 19 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 9, 2010 Głowa się zgubił w pociągu Oficjalnie oświadczam iż nie zgubiłem się w pociągu ; d A tak w ogóle źle nie było ; d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 Jak tam po imprezie ? Gdzie kolejny Meeting planujecie zorganizować ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 Jak tam po imprezie ? Fajne było. Gdzie kolejny Meeting planujecie zorganizować ? Edit Jak dla mnie, może być wszędzie byleby PKP dojeżdżało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 Moja Propozycja to Zakopower Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2010 @Damian to myśl, do łodzi mam rzut beretem (80 km) więc bym chętnie wpadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach