tym 205 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 Wrocław - Spiż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 Jak ja byłem w Krakowie to była jedna czy dwie osoby poniżej 18 i nie było problemów, a czy ta osoba piła to nie wiem, ale raczej nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 Ja to nie mogę zbytnio pić Biorę leki hormonalne . Nie ma to jak 17 lat i 196 cm , No i tam 51 w bucie Mi każdy termin pasuję tylko żebym wiedział gdzie ok 3-4 dni przed ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 z tego co pamiętam w RE było więcej niż 2 metry do sufitu więc się zmieścisz, jakby komuś lat do 18 brakowało to mogę z 10-ciu osobom "pożyczyć" widzę że Dawid już mnie na listę wpisał więc wpadnę, tylko niech ktoś napisze dużą wyboldowaną czcionką kiedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 Dobrze, że jest więcej niż 2 metry, tylko jednego się obawiam, że będą musieli mnie jak coś po składać bo kęgosłupek nie wytrzyma Edart Mi możesz pożyczyć 3-4 latka P.S. Nie wnikam ile masz lat jak chce pożyczać 10 osobom Podklejcie temat i napiszcie jak z datą, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2010 Jednak będę 8 :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 Zróbcie liste .. Bo bedzie z meetingiem jak ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 Zróbcie liste .. Bo bedzie z meetingiem jak ostatnio Termin: 8 października 2010 Miejsce: Kraków (Klub RE wstępnie) Proszę o osoby które się wybierają o info na priv (dobrze jakbyście podali nr komórki do siebie, mój nr w stopce postu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 ktoś jakiś nocleg przedstawi czy będzie wyglądać tak jak poprzednio ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 Ja byłem tutaj - http://www.optima.krakow.pl/ 80zł/doba, ale trochę zimnawo było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2010 z tego co pamiętam to hostel przy rynku jak kolega z nad morza się popsuł to 50 pln doba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2010 z tego co pamiętam to hostel przy rynku jak kolega z nad morza się popsuł to 50 pln doba Tak tak ale to była zima .. W sierpniu za 2 osobowy pokój na 1 noc dałem 80zł http://www.trzykafki.pl/noclegi/hostel-oferta Łazienki wspólne .. jakiś klimatyzator czy coś hałasowało no ale dać się spać dało :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2010 a) ja się piszę jak nic nie wypadnie może nie re a np. baroque na Jana ? c) jeśli ktoś chce nocleg to nawet można się zakręcić na miejscu (hostel) a jak hotel to szukać daleko od rynku ($) d) proszę mi się tu nie umawiać na marne (nie raz już było że uu aa a przyszły 3 osoby) i nie insynuować że od razu wszyscy przyjadą sie ""nawalić". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2010 Potwierdzam, ten hostel to 50 PLN za dobę, do dziś mam paragon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Termin się zbliża ktoś dochodzi ? ktoś odpada ? jakieś wstępne spotkanie ludzi którzy jadą pociągami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Nic jeszcze nie mogę obiecać ze względu na urodzinki powinienem być na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Ja odpadam, pociągi z Kato do Kraka jadą tak długo, że przed północą nie dotrę :| Przecież to 1:27 jedzie... Ja pewnie będę jechał z Wawy centralnej o 12:45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 Sam jade z Katowic więc nie mów że długo jedzie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2010 tam każda pora jest rozsądna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2010 Termin: 8 października 2010 Miejsce: Kraków Lokalizacja: Jutro rano przedzwonię do Re by był stolik wolny dla Nas Te osoby się ze mną skontaktowały, by potwierdzić swoją obecność: N3T5kY Malitek ksk Poza tym mogę przykleić listę utworzoną wcześniej * @MIłosz * @Kisiek (@KsK) * @Najdmen * @N3T5kY * @maniack * @lucaspl * @Edart Godzina rozpoczęcia meetingu? Ja będę w Krakowie dostępny od ok. 17:00, którą godzinę proponujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 7, 2010 (edytowany) Godzina, ja będę w Krakowie dostępny od ok. 17:00, którą godzinę proponujecie? Na 16/19 dojadę. Edytowano Październik 7, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Box 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2010 będę i ja I w centrum pewnie mogę być tak na 17.30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2010 dopiero po 16 koncze pracę więc koło 20 mogę być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach