wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2010 Jeżeli ktoś jest zdecydowany to proszę o informacje. Terminy proponuje: 3 października 2010 10 października 2010 17 października 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2010 Trochę daleko.. ale... 10/17 tylko mi pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2010 Lepiej wyznaczyć jeden termin i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 A może meeting odbędzie się gdzieś indziej, zawsze Kraków, bo Ci co organizują mają najbliżej proponuję w tym odcinku Wrocław, żeby nie było nie jestem z Wrocławia, ale mam 300 km bliżej niż do KRK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 A może meeting odbędzie się gdzieś indziej, zawsze Kraków, bo Ci co organizują mają najbliżej proponuję w tym odcinku Wrocław, żeby nie było nie jestem z Wrocławia, ale mam 300 km bliżej niż do KRK. Jak tak będziemy organizować spotkania, że każdy będzie pisać gdzie ma bliżej to nic nie zorganizujemy Aczkolwiek nie powiem do wrocka mógłbym się "bujnąć". p.s. przydałaby się jakaś inicjatywa "władz" form. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 Jak dla mnie może być w każdym miejscu Polski. Termin oprócz 1go i 17-20go. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 Ja jestem po przeprowadzce do Krakowa, także raczej wpadne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 Termin: 10 października 2010 Miejsce: Kraków (najprawdopodobniej na początek Klub RE) PiO - wrzucę tam wątek jak zbierze się tu więcej osób, w chwili obecnej mamy następujących 'chętnych': @MIłosz @Kisiek (@KsK) @Najdmen @N3T5kY @maniack @lucaspl ... @Edart??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 Wybralibyście się kiedyś do Sopotu odwiedzić ,,Marynarza" Znam kilka dobrych miejsc w sam raz na meeting i to dość tanie, wpadnijcie kiedyś do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 Kraków 10.10 jest prawdopodobny ale nic nie mogę obiecać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 10.10 To jest niedziela więc długo ta impreza nie potrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 Tylko nie 10 wczesniej lub pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 Bez sensu niedziela, trzeba było w ogóle zaproponować Wigilię, po co się szczypać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 A nie planujecie czasem zrobić spokania gdzieś pod Londynem? Chętnie bym przyjechał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 Mzone jak tak dalej pójdzie to na wiosnę 2011 zrobimy gdzieś w Merseyside : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 No to jakieś 250 km ode mnie, ale ja prawie codziennie jestem w tych okolicach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2010 10.10 To jest niedziela więc długo ta impreza nie potrwa przyznaje, że to mój błąd i 'źle spojrzałem do kalendarza' - miałem na myśli: 1.10 8.10 15.10 czyli piątki. Podsumowując: Termin: 8 października 2010 Miejsce: Kraków ps. a londyn to też fajny pomysł, ale może na wiosnę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2010 ps. a londyn to też fajny pomysł, ale może na wiosnę... Jak to odbędzie się w Londynie to będzie dopiero szałowy meeting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2010 Mnie wstepnie nie bedzie 8 ... Moze coś póżniej w piatek ? 15 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marioside 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2010 Wracając do tematu pasuje mi 8. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 Mi pasuje każdy termin. Tylko gorzej z dojazdem . Pociągiem się tłuc ;/ A jakby okolice Wrocka lub Szczecina albo Katowic . To wtedy do rodzinki bym zajrzał i na meeting a tak kto ze Skierniewic(Łódzkie) do KRK trochę jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 Pociągiem się tłuc ;/ Specjalnie dla wymagających, PKP przewidziało 1 klasę, w cenach do 80 do 200zł A tak na serio, to nawet te 5h w pociągu takie straszne nie jest. lub Szczecina Niezorientowani, mogą bardzo źle i na długo zapamiętać ten meeting B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 Specjalnie dla wymagających, PKP przewidziało 1 klasę, w cenach do 80 do 200zł A tak na serio, to nawet te 5h w pociągu takie straszne nie jest. Niezorientowani, mogą bardzo źle i na długo zapamiętać ten meeting B) @ A takie pytanie a poniżej <18 lat wstęp też ? . 1 klasą .. to już wole PKS jechać ;D A czemu mogą źle zapamiętać >? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 A takie pytanie a poniżej <18 lat wstęp też ? . No chyba tak, bo Malitek był. A czemu mogą źle zapamiętać >? A bo Szczecin nocą nie jest przyjazny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach