ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2010 Może kogoś zainteresuje nowy panel dzięki, któremu możemy zarządzać serwerami VPS. http://www.virtualizor.com/ Sam osobiście na dniach mam zamiar go przetestować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2010 Też dostałem ten mailing... Póki nie pojawi się opcja "Premium" raczej nie ma co wrzucać tego na maszynę roboczą. Co prawda ekipa z Softraculous się wyrobiła, ich flagowy produkt nie ustępuje innym autoinstallerom, ale póki co ścieżka, po której kroczy Virtualizor przypomina tę, którą podążał Softaculous właśnie - na początek darmowy produkt "testowy", z czasem, po naprawieniu wszystkich niedoróbek, pełnoprawny, konkurencyjny, lecz płatny produkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2010 póki co ścieżka, po której kroczy Virtualizor przypomina tę, którą podążał Softaculous właśnie - na początek darmowy produkt "testowy", z czasem, po naprawieniu wszystkich niedoróbek, pełnoprawny, konkurencyjny, lecz płatny produkt. I nawet softaculous się z tym nie kryje B) Virtualizor will be converted into a Premium VPS Panel. The pricing will be very competitive. All FREE license holders will be given a notice of 1 month minimum when Virtualizor will be converted into a premium panel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2010 Też dostałem ten mailing... Póki nie pojawi się opcja "Premium" raczej nie ma co wrzucać tego na maszynę roboczą. Co prawda ekipa z Softraculous się wyrobiła, ich flagowy produkt nie ustępuje innym autoinstallerom, ale póki co ścieżka, po której kroczy Virtualizor przypomina tę, którą podążał Softaculous właśnie - na początek darmowy produkt "testowy", z czasem, po naprawieniu wszystkich niedoróbek, pełnoprawny, konkurencyjny, lecz płatny produkt. No przecież wiadomo, żeby nie wrzucać tego na maszynę produkcyjną B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambrozy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2014 Minęło kilka lat, a na forum ogólnie cisza na temat tego panelu. Czy ktoś używa tego produkcyjnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2014 Dzięki za odświeżenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ambrozy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2014 Naprawdę nikt tego nie używa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2014 www.fdhosting.net, tam mają z tego co wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2014 Nowa wersja proxmoxa daje możliwość tworzenia kont oraz dodawanie odpowiednich praw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach