soko 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 Witam szukam serwera VPS w przedziale cenowym 150-200 zł miesiecznie. Pod stronke torrent, jest to publiczny tracker, bez wlasnego trackera. Lokalizacja nie w Polsce. Prosze o pomoc i info gdzie szukac, transferu starczy mysle 50-100 gb, ramiku zeby bylo min 2-3 gb gwarantowane oraz panel directadmin. Miejsca starczy mi 10-15 gb. Prosze o pomoc. Dobrze by bylo gdyby byla opcja testu 1-2 dni. Mozliwosc podpisania dluzszej umowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 Logout.pl albo vihost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 Witam! Zapraszam do kontaktu z nami. http://vihost.pl/kontakt.php Lub bezpośrednio na p.jarosz@vibiznes.pl lub m.adach@vibiznes.pl W tym przedziale cenowym ustalimy na pewno coś ciekawego z wliczoną pierwszą konfiguracją i panelem DirectAdmin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiberhead 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 Witam! Zapraszam do kontaktu www.fiberhead.pl support@fiberhead.com Z poważaniem Albert Horyza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 A mnie ciekawi, czy wszystkie zgłaszające się firmy mogą zagwarantować, że po tygodniu nie podziękują za współpracę stronce torrentowej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soko 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 Mialem strone w DE, FR i nikt nie mial nic przeciwko. Dostawalem tylko emaile ktore pliki usunac bo sa skargi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 Mialem strone w DE, FR i nikt nie mial nic przeciwko. Dostawalem tylko emaile ktore pliki usunac bo sa skargi. Zależy tez jaka lokalizacja serwera dostępowego w PL raczej nikt ci nie da pod torenty takowego serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2010 [quote name=lolek ' timestamp='1285106350' post='218382] Zależy tez jaka lokalizacja serwera dostępowego w PL raczej nikt ci nie da pod torenty takowego serwera A czemu nie ? Wypisz mi kluczowe różnice w prawie polski, francuskim a niemieckim biorąc pod uwagę to iż np. w Niemczech wielkiego problemu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2010 Jeśli torrenty nie zawierają nielegalnych plików to można to uruchomić wszędzie. Jednak wszyscy wiemy pod co konkretnie to ma być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soko 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2010 Piusze emaile ale nikt mi nie odpisuje a mi zależy na czasie, wie ktos czy w hetzner trzeba podpisac jakas umowe czy cos ? czy wplacam i odpalaja serwer i oplacam co miesiac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2010 Piusze emaile ale nikt mi nie odpisuje a mi zależy na czasie, wie ktos czy w hetzner trzeba podpisac jakas umowe czy cos ? czy wplacam i odpalaja serwer i oplacam co miesiac ? Nie podpisujesz umowy dokonujesz opłatę miesięczną za korzystanie z usługi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2010 Nie podpisujesz umowy dokonujesz opłatę miesięczną za korzystanie z usługi + na start opłata za setup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2010 Miałem forum warezowe i dedyka w hetzner zablokowali serwer nie pamietam juz dokładnie po jakim czasie ale jakos tak po 3 miesiącach korzystania z ich firmy, 23 grudnia 2009 prezent na swięta mi zrobili B) potem sprzedałem forum po zablokowaniu serwera i tak je miałem juz długo długo i nie zamierzam otwierać nic nie legalnego bo same z tym potem tylko problemy, Obecnie nowy właściciel ma serwer pod ten warez w strato.de ale kupione przez polską firmę http://xxl-web.com/ oni nie robia problemów nowy własciel forum ma u nich dwa serwery dedykowane i 4 warezy B) w tym kilka innych jeszcze stronek, oni dają znac jesli dostają abuse ze sa jakies nie legalne tresci i klient ma 48h bez blokowania serwera, na usuniecie linku z forum np z windowsem czy innymi tresciami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soko 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2010 Myslalem ze setup jest darmowy w tych serwerach ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2010 z serii x masz darmowy setup: http://www.hetzner.d..._rootserver/x2/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2010 W hetzner jest płatność via PayPal? - sorry za offtop'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soko 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2010 To dostałem: dziękuję bardzo za zamówienie! Ponieważ jesteś nowym klientem z Hetzner, prosimy o skanowanie paszport lub dowód osobisty (sprawdzenie autentyczności). To tylko niezbędne do pierwszego zamówienia z nami. Proszę wysłać faksem lub skan jako załącznik e-mail. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2010 To zrób to, jest to konieczne B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach