Victor 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2010 Witam . Do tej pory miałem serwery na maszynie od OVH, ale wydaję mi się to nie opłacalne więc szukam alternatywy. Chodzi mi o serwer VPS w polsce (ping na poziomie < 30) z możliwością testu 1/2 dniowego (może być płatny). Docelowo na maszynie miałby stać 1 (!) serwer Counter Strike. Mile widziana możliwość przejścia na pakiet wzwyż, gdyby mi się spodobało i chciałbym dostawić drugi oraz elastyczny bok, czyli taki, który podczas testu będzie skłonne przeskoczyć na pakiet wzwyż etc. Parametry (wyjdzie w testach ile mi potrzeba właściwie): Procek: ok. 1,5Ghz Pamięc: ok. 1GB Transfer: ok. 0,5TB / miech. Jeżeli ktoś ma jakieś konkretne dane co do zasobów wykorzystywanych przez serwery hlds to proszę śmiało pisać. Z góry mówię, że ionic nie spełnia moich oczekiwań Cena max. 100zł. Pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2010 http://vipower.pl/ - tylko trafiku masz mniej, więcej ramu, ale zawsze można negocjować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Victor 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2010 Wygląda na to, ViPower nie posiada okresu testowego na VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2010 a pytałeś się nas czy nie ma? Jest po napisaniu maila do nas: bok@vipower.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach