krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2010 Witam Gdy chcę zainstalować omegę wyskakuje takie błąd /var/www/ispcp/engine/setup# perl ./ispcp-setup Can't locate Term/ReadKey.pm in @INC (@INC contains: /etc/perl /usr/local/lib/pe rl/5.10.0 /usr/local/share/perl/5.10.0 /usr/lib/perl5 /usr/share/perl5 /usr/lib/ perl/5.10 /usr/share/perl/5.10 /usr/local/lib/site_perl .) at ./ispcp-setup line 38. jak to naprawić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2010 apt-get update;apt-get install perl perl-base perl-modules -y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2010 (edytowany) Ja mam inny problem ERROR: File '/etc/ispcp/apache/fastcgi_ispcp.conf' does not exist ! Nie wiem o co mu chodzi Dobra już sobie poradziłem, panel i tak nie działa Edytowano Wrzesień 19, 2010 przez cabana (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach