10943_1521663812 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2010 Witajcie. Zapewne mnie wyśmiejecie, ale postanowiłem stworzyć portal o tematyce ochrony przyrody (W trakcie prac). Co o tym sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2010 Witaj fajne hobby na zimowe wieczory powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2010 jak dla mnie fajny pomysł ale pamiętaj, że to ekologiczny to w dużym cudzysłowie, bo właściwie nauka o ochronie przyrody to sozologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
10943_1521663812 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2010 jak dla mnie fajny pomysł ale pamiętaj, że to ekologiczny to w dużym cudzysłowie, bo właściwie nauka o ochronie przyrody to sozologia No tak, ekologia to nauka bardziej o powstawaniu i rozwijaniu się organizmów żywych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2010 No tak, ekologia to nauka bardziej o powstawaniu i rozwijaniu się organizmów żywych nauka o strukturze i funkcjonowaniu ekosystemu, jego elementach (biotop + biocenoza) i powiązaniach (zależnościach) między nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2010 Może przyczyni się do wzrostu twoich wyników w szkole A może to taka przykrywka? A pod nią krzaczek ; d też ekologiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
10943_1521663812 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2010 Może przyczyni się do wzrostu twoich wyników w szkole A może to taka przykrywka? A pod nią krzaczek ; d też ekologiczne. Nie jest to przykrywka "Krzaczka"... O tym to pomarzyć można, do Ciebie mi jeszcze wiele brakuje http://chronimy-przyrode.pl/ - dotychczas tyle zrobiłem, będę dodawał nowe artykuły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2010 dżołka nie skumałeś ; d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
10943_1521663812 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2010 dżołka nie skumałeś ; d Skumałem Adama a co do szkoły to wiesz... Nauczycielka od chemii prowadzi kółko ekologiczne więc jej pokażę stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach