toskow 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2005 co z tych 2 polecicie? www.progreso.pl www.nazwa.pl oczywiscie wariant tanszy w obu przypadkach za nazwa idzie wiekszy transfer za progreso wiecej uslug i lepszy panel (chyba) stabilnosc chyba taka sama... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2005 Obie firmy godne zaufania. W nazwie zdarzaja sie problemy z polaczeniem do bazy danych. O problemach w progreso nie slyszalem. Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2005 Progreso. Dlaczego? Bo nie lubie krętaczy (lewe konta promujące netart na tym i innych forach) i naśladowców a niestety, nazwa.pl to cały czas taki cień home.pl, któremu probuje dorównać za wszelką cene. Progreso.pl zdaje się nie mieć takich kompleksów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2005 Ja bym wybrał progreso W nazwa.pl czesto pada baza danych, ponod od dlugiego czasu i nie umieja sobie z tym poradzic Na forum mamy jednego usera, ktory jest z firmy Progreso, ktory sprawia wrazenie czlowieka majacego pojecie o tym co robi. A dobra obsluga to podstawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diwi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2005 Hehe ja wiem o dwóch osobach z Progreso które bywają na tym forum adamszendzielorz i rshmn Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2005 Hehe ja wiem o dwóch osobach z Progreso które bywają na tym forum Suszę zęby adamszendzielorz i rshmn Pozdrawiam Prosze nie robic OT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pat 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2005 Polecam progreso.pl , nie będę mówić dlaczego, padło tutaj większość atutów, proszę samemu skorzystać z okrestu testowego i się samemu przekonać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2005 No to rowniez i ja polece progreso, stosunek parametrow do ceny dobry (biorac pod uwage to, ze serwery sa w Polsce, na GTSie), niskie pingi, bardzo mily panel administracyjny, obsluga tez niczego sobie, nic tylko brac i korzystac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Mikołajski 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2005 W nazwie jedynie kupuję domeny (i na obsługę narzekać nie mogę). Jednak zawsze mnie wkurzały nachalne reklamy (czytaj: spam) hostingu na pl.comp.www i na serwer się nie zdecydowałem. Panel w Progreso rzeczywiście jest świetny, nawet typowy ZU nie powinien mieć kłopotów z ustawieniem swoich domen, subdomen itp. dupereli. To chyba najlepszy panel, jaki znam - nie próbujcie nawet porównywać CPanela Cenne są także statystyki z trzech różnych analizatorów - można sobie porównać szereg istotnych informacji. Przydatne, bo IMHO WebAlizerowi nie można wierzyć, zaś AWStats podaje szereg dodatkowych informacji. Obie rzeczy to rzadkość w innych serwisach, choć każdy powinien się o takie rzeczy starać, to przyciąga klientów. Problemy w Progreso pojawiły się ostatnio dwa. 1. Czasowa niemożność połączenia się z pocztą czy serwisem. To szybko mija (po kilku / kilkunastu minutach), ale czasem potrafi być wkurzające. 2. Szybko rozłączający się serwer (przynajmniej ten w USA) przy połączeniach przez FTP. To już jest bardziej wkurzające, gdy pracuje się parę godzin przy serwisie i robi upload pojedynczych plików co kilka-kilkanaście minut. Minusem dla niektórych może być zmniejszająca się atrakcyjność kont pod względem transferu miesięcznego. Analogiczne konta w Kei.pl mają o 25% większy transfer (12GB do 15GB / 24GB do 30GB na miesiąc) przy tej samej cenie za konto. Tutaj muszę jednak powiedzieć, że w Progreso nie będą robić problemów z powodu transferu miesięcznego przekroczonego o np. 50MB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2005 >>> Progreso (bo to Civ, który był świetny!) nazwa jakaś lipa.. w ogóle jak można się nazywać "nazwa" :)PP hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wacek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2005 Miałem ten sam dylemat :-) I wbybrałem nazwa.pl ponieważ jest wiecej transferu co jest dla mnie ważne oraz kupiłem z 50%rabatem czyli ok.160zl. Po ok 1 miesiacu uzytkowania moge z czystym sumieniem polecic nazwa.pl :-D, do minusów zalicze baardzo prosty panel i czasami zawieszajace sie CGI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2005 Mam pytanie, czy na Nazwa.pl można legalnie uruchamiać pamięciożerne skrypty CGI? To taki OT, ale nie ktos sie mnie pytał i nie wiem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2005 Ma ktoś jeszcze kupony rabatowe na nazwa.pl ? Kup Magazyn Internet - tam znajdziesz ich kupon. I nie tylko ich ;-) pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2005 Ma ktoś jeszcze kupony rabatowe na nazwa.pl ? Kup Magazyn Internet - tam znajdziesz ich kupon. I nie tylko ich ;-) pozdr. Gdzie można to kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draye 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2005 Tu >>> http://sklep.avt.com.pl/go/_category/index...x.php?idc=44_95 lub w jakims kiosku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wacek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2005 prosze:p Kupon rabatowy nazwa.pl EEJ-CPCQAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bauer 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2006 Dla Nazwy.pl kuponów pełno..ale co z PROGRESO? Mam serwis do postawienia i chcę zrobić migrację na Progreso, jednak jak na lekarstwo tych kuponow...poratujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adremja 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2006 Idź do empiku otwórz PHP Solution, poszukaj reklamy, zapamiętaj kod i po sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach