damekr 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2010 Witam, potrzebuję serwera dedykowanego. Miejsce jakie mnie zadowala to ~250GB. Kupił bym Kimsufi ale wiadomo opłata aktywacyjna... Jednak jeżeli ktoś posiada jakiś lepszy serwer w ovh i nie wykorzystuję go w pełni to chętnie część wykupie. Oferty na PW lub e-mail damekr(at)gmail.com lub gg:13209314 ( Najlepszy sposó Pozdrawiam damekr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damekr 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2010 Dodam że dedyk potrzebny pod upload torrenty itp (Tylko prywatne trackery) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2010 Google - szukajcie aż znajdziecie http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/x2/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damekr 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2010 Rozumiem że dobrze przeczytałeś temat? Torrenty... Także raczej 2TB transferu nie wystarczy... Dochodzi jeszcze upload itd. Szukałem ale nie znalazłem... Pozdro damekr PS.: Temat nie aktualny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2010 Pochwal się gdzie kupiłeś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damekr 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2010 Koleś do mnie napisał który rozkręca interes z shellami... I dostałem dobrą ofertę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damekr 6 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2010 Witam ponownie;) Nie chcę zakładać nowego tematu także pisze w tym, znowu potrzebuje miejsca na serwerze dedykowanym. Proszę pisać na gg: 13209314 lub PM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach