i686x_ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2010 Witam, dziś chciałbym wam zaprezentować nowy i w pełni darmowy hosting WWW, bez żadnych ograniczeń/haczyków; zaufało nam już 62 osób, bądź następną osoba która się zarejestruje i skorzysta z naszych darmowych usług, oferujemy darmowe i bezawaryjne serwery, mamy nadzieję że was, użytkowników będzie więcej, zarejestruj się już dziś !! Specyfikacja konta : Cpanel & Fantastico. 1giga Pojemności 50giga Transferu Kont FTP 10 Kont email 10 Listy email 10 bazy mysql 5 subdomeny 5 parkowane domeny 5 dodatkowe domeny 2 pomoc na naszym forum Kliknij Ps. jeżeli to zły dział; bardzo przepraszam i proszę o przeniesienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2010 Cpanel & Fantastico.1giga Pojemności 100giga Transferu Kont FTP 10 Kont email 10 Listy email 10 bazy mysql 5 subdomeny 5 parkowane domeny 5 dodatkowe domeny 2 pomoc na naszym forum Jak to wreszcie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i686x_ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2010 Pomyłka nastąpiła z powodu mojej pomyłki; posłużyłem się przedawnionymi danymi; przepraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2010 Pomyłka nastąpiła z powodu mojej pomyłki; Niezły pleonazm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach