Shk 51 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Witam, chciałbym stworzyć stronę internetową pewnej gry, mam już domenę i hosting. Zastanawiam się jednak nad skryptem. Joomla, drupal? A może Wordpress? Możecie polecić mi coś darmowego? Z czego Wy korzystacie? A może coś przypadło Wam do gustu? Kusi mnie wordpress, z którym miałem już styczność. Bardzo dobry skrypt, który ciągle jest rozwijany - ale jakoś tak... nie pasuje mi on zbytnio pod portal. Z góry dzięki za wypowiedzi. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Joomla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Joomla PHP - Fusion (Przereklamowany na max) WordPress + wtyczki SimpleMade Drupal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Jeżeli zamierzasz mieć tam sporo contentu, to wp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 "Portal" gry raczej nie musiałby mieć opcji rejestracji użytkowników. Chciałbym tam również uruchomić oddzielne forum na phpBB3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Html + ew. most z forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Wordpress + BB3 ? Czemu nie http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=544065 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach