kustosz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Witam czy ktoś korzysta lub korzystał z tego hostingu? http://www.niebieski.net/ Na forum ani w internecie nie można znaleźć opini na temat tej firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koszulkinet 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2011 Miałem okazję sprawdzić ten hosting i muszę stwierdzić że to totalna amatorszczyzna. Problem który zgłosiłem był przez dwa tygodnie zbywany, a admin z konkurencji rozwiązał to w 5 minut... do tego opieszałość w odpowiedziach na maile i brak chęci ponad standardowej pomocy. Rozumiem że młode, niedoświadczone firmy tez mają rację bytu ale nie za moje pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2011 (edytowany) Domena ma 8-letnia historię, domena firmy-właściciela marki ma 11 lat historii, więc na "młodziaków" w tym biznesie mi nie wyglądają. Obie domeny (niebieski.net i suport.pl) siedzą na jednym IP w KEI - niby dobrze, że korzystają z usług stabilnego hosta, z drugiej strony świadczy to o braku własnej infrastruktury. Poza tym na ich stronie widzę tylko jeden pakiet hostingowy, więc prawdopodobnie tylko odsprzedają czyjeś usługi (może Kei właśnie?). Ogólnie z boku wygląda to raczej na jednoosobową działalność polegającą na resellingu obcych usług. Ja bym ominął ich/jego i poszukał czegoś "u źródła", czyli w normalnej firmie hostingowej. Edytowano Kwiecień 23, 2011 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2011 Ale mają za to bardzo ciekawy marketing Chyba najbardziej oryginalne podejście na rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2011 PiaR rzeczywiście wymiata. Mnie jednak nie przekonuje, wręcz przeciwnie, odrzuca. Szczególnie, jak takie rzeczy widzę na powitanie wchodząc na stronę główną, a nie na podstronce pt. "referencje"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach