Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Hej, Szukam jakiegoś skryptu albo systemu statystyk (wolę coś lokalnie na serwerze), najlepiej, aby można było bez widocznych bzdur typu "ładniutkie logo stat4u" tego używać. Mam w DA awstats, ale chyba tam bez logowania na konto nie da się tego podejrzeć, a tutaj akurat to odpada, bo ludzie się kompletnie nie znają nawet na wyklikaniu opcji statystyk. Będę wdzięczny za podpowiedzi czego używacie : ) Acha, produkty Google odpadają, bo raz, że to g... muli (śmiech na sali, gdy czekać trzeba po 3-4 sekundy, aż "załapie" skrypt jakiegoś geniusa czy google analytics), a dwa, bo to google. Sponsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 http://www.xannstat.com/ to chyba dla ciebie będzie dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 A ja piwika polecam! http://piwik.org/ Zamiata wszystko jak leci! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Dzięks, obadam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 GA chyba najbardziej popularny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 GA chyba najbardziej popularny. Acha, produkty Google odpadają, bo raz, że to g... muli (śmiech na sali, gdy czekać trzeba po 3-4 sekundy, aż "załapie" skrypt jakiegoś geniusa czy google analytics), a dwa, bo to google. Przeczytaj post autora zanim odpowiesz. Ja ze swojej strony również bardzo polecam piwika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Będę trzeci, ale także polecam PIWIKa. mam go u siebie, przez rok zrobiła się z niego niezła kobyła ( 1GB mysql zajmuje), jednakże przy optymalizacji działa sprawnie i wydajnie. aktualnie wydana wersja 1.0 wprowadza mało poprawek, jednocześnie zakańcza pewien etap wprowadzania na szybko zmian w engine. Bardzo fajną funkcją jest automatyczna aktualizacja ( jak w wordpressie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dan 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 (edytowany) Zdecydowanie http://www.tracewatch.com/ Hmm... podgladnalem Piwika i ciekawie sie rozwinal odkad go testowalem. Edytowano Wrzesień 10, 2010 przez dan (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Pytanie: jest gdzieś 'publiczny' piwik? Czy jedynie swoje instalację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Nie spotkałem się, to raczej projekt do samodzielnej instalacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Piwik jest bardzo wydajnym skryptem. NIGDY, nie spotkałem się z tym by spowalniał ładowanie strony którą monitoruje. Różnie jest jeśli chodzi o zaplecze, lecz jeśli się zastosuje porady dla większych witryn (gdzie piwik w praktycznie każdym miejscu namawia do ich stosowania) to nie ma najmniejszych problemów z wydajnością. Jak już powiedziałem - mówię o bazie mysql która ma tylko 1GB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach