whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Witam, Mam problem z serwisem Hotfile, co może być grane? Wchodze przez moje IP to mam błędy: 503 - Service Not Available trudno trafić zeby się załadowała strona. A wbijam przez proxy - dziala super 0 błedow wtf? dostawca na pewno nie blokuje, bo pytalem i on nie wie co jest grane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 jesteś za natem ? błąd to za pewne limit połączeń per ip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 internet mam z sieci osiedlowej. sieć -> kabel rj45 -> router PPoE -> rj45 DHCP do kompa czyli mówiąc jestem za natem a połączenia per ip? hmm? każdy komputer ma inne ip w sieci, co rozłączę router z PPoE to zmienia ip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 internet mam z sieci osiedlowej. sieć -> kabel rj45 -> router PPoE -> rj45 DHCP do kompa czyli mówiąc jestem za natem a połączenia per ip? hmm? każdy komputer ma inne ip w sieci, co rozłączę router z PPoE to zmienia ip A IP jest publiczne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 oczywiście publiczne. możliwe że to prze WinXP? bo albo mi sie wydaję albo mi na iPhone hotfile ciągle działa, a na WinXP sie sypie. jednak chyba muszę kupić siódemkę ;[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 O tak, przez problem z hotfile chcesz zmieniać system. IP na pewno masz publiczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 No (raczej) tak.. bynajmniej xampp odpalałem to koleś z zewnątrz mógł wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 No (raczej) tak.. bynajmniej xampp odpalałem to koleś z zewnątrz mógł wejść To nie świadczy o tym, że masz publiczne. Możesz mieć przekierowane porty, dlatego mógł wejść ktoś z zewnątrz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 No w routerze mam UPnP + przekierowane porty. A co to ma do tego? Publiczne IP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 To że jak nie masz publicznego to błąd to za pewne limit połączeń per ip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kanah 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2010 Jeśli mam stałe IP to nie mogę korzystać z serwisu hotfile? Bo mam ten sam problem. Mam konto premium i nie moge korzystać z niego. Co mam w takim przypadku zrobić doradźcie coś proszę. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2010 Jeżeli masz stałe IP dzielone z innymi userami to odpowiedź może brzmieć `tak`. Rozwiązaniem jakieś proxy może byc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach