crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2010 Witam! bardzo chętnię odkupię stary, zakurzony sprzęt komputerowy (serwerowy). np dell 1650 , 2650 oraz inne tego typu wynalazki. Ciut starsze, także mogą być. Zainteresowanie wyraziłbym także jakimś ładnym, tanim switchem. Jak ktoś coś ma i mu się typowo kurzy - zapraszam na pw Pozdrawiam Łukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2010 Na allegro pełno tego jest w niskich cenach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2010 Witam! dzięki za odpowiedź, wiem, widziałem, jednakże pomyślałem że tutaj także ktoś może coś mieć;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofgda 46 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Chcesz kupic ten sprzet w celu kolekcjonerskim czy cos na tym trzymac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Hej! trzymałbym tam co najwyżej backup po podłączeniu większego dysku, tak poza tym to lab, nic produkcyjnego;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach