krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Witam, mam kilka domen w linuxpl = 3 Ale zależy mi najbardziej na jednej. I tu moje pytanie... czy mogę od nich dostać jakąś umowę odnośnie tej domeny? Aby nie było w przyszłości kłopotów. Domenę przedłużyłem u nich na następny rok jakiś tydzień temu. Nie mam nic poza wygenerowanymi fakturami. edit// Chodzi mi tu o taką umowę że ta domena jest moja i jest aktywna do tego czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Nie ma czegoś takiego. Linuxpl nie będzie robić problemów raczej. Hosting mają wzorowy, więc wątpię, aby na domenach kręcili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Ewentualnie przenieś do MasterNET.pl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Tak jak wyżej. Albo zostaw ją w linuxpl.com lub przenieś do MasterNet.pl. Polecam to drugie. Czemu? Jest taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domenno.pl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2010 A jeszcze taniej niż w MasterNET.pl jest w Dropped.pl (AfterMarekt.pl). Domena .pl rejestracja 12 zł a odnowienie 50 zł (brutto). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2010 odnowienie 50 zł (brutto). Tak ale przy vacie zwolnionym (bo dropped jest z cypru) czyli dla firm jest to też cena netto to bo zakup wewnątrz unijny czyli bardziej opłacalny jest zakup np. w masternet bo tam netto jest 45 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach