krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Gdzie zarejestrować tanio domenę i sprawnie? Chodzi mi tu o sprawdzone firmy nie żadne buble na których się już przejechałem... Co sądzicie o masternet? Dobra firma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Tak, nie zastanawiaj się długo i bierz MasterNET.pl. Nie kieruj się tylko ceną ale i jakością usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Rozumiem czyli brać...? A jeszcze jedno mogę dostać od nich jakiś papierek że domena jest moja czy coś w tym stylu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Co najwyżej rachunek Tak to mało która firma wyrabia "papierek" z info o tym, że domena jest Twoja. No i jest to i tak dodatkowo płatne. Ja ze swojej strony polecam www.ovh.pl - też tanio (nawet taniej), tak samo pewnie. I także bez haczyków, itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domenno.pl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2010 Potwierdzam, jeśli zależy Ci na papierku bierz MasterNET.pl. W ovh.pl dostaniesz fakturę tylko w PDFie, natomiast najtaniej będzie w Droppped.pl ale bez faktury VAT - najtaniej bo bez VAtu którego po prostu nie ma w tym przypadku bo nie musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2010 A jeszcze jedno mogę dostać od nich jakiś papierek że domena jest moja czy coś w tym stylu? Raczej nie dostaniesz papierka, że domena jest twoja, bo prawnie to nie jesteś jej właścicielem tylko raczej bardziej dzierżawcą/abonentem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Taj jak Fiercio napisał jesteś abonentem domeny a fakt ten potwierdza odpowiedni wpis w bazie whois (dostęp na stronie dns.pl) @domennp.pl z tym VAT to nie jest tak jak piszesz, dropped jest firmą na cyprze zarejestrowaną i przez co wystawia Ci fakturę wewnątrz uniją i tam VAT jest zwolniony czyli de facto NETTO = BRUTTO i jeżeli masz firmę to domena kosztuje 50 netto czyli drożej niż w masternet, w którym jest 45 netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach