Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Witam wszystkich na forum No i zdaje się że mamy awarię ani moja strona ani http://glowanet.pl/ nie działa.... przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Okaże się, co jest nie tak, jak Adam zawita na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Też próbuję się skontaktować z Adamem, ale na gg nie odpowiada więc coś czuję że zajmuje się tym teraz, zwłaszcza że jego strona również nie działa ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojcieh 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Polecam, Po prostu Zaj... Hosting . Też bym polecił tylko to już któraś tam z kolei niedostępność serwera. Nie wiem jak ludzie moga polecać glowanet.pl gdy co chwile coś pada! Panie Adamie nawet ticketu nie można zrobić bo panel też leży. Zamiast zmieniać stronę główna popracowałbym nad serwerami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomiabc 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Adam jest w szkole, przerwa jest od 11.35-11.50. Lekcje kończy o 14.35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
storm 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Adam jest w szkole, przerwa jest od 11.35-11.50. Lekcje kończy o 14.35 To miał być żart czy stwierdzenie stanu faktycznego - bo nie załapałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Serwer u mnie ruszył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Adam jest w szkole, przerwa jest od 11.35-11.50. Lekcje kończy o 14.35 Jak nie znasz stanu faktycznego, to po co oceniasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach