d0mena 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2010 Witam, poszukuję 2 hostingów seo z różnymi ip najlepiej z jak najbardziej zróżnicowanych klas. 1 hosting: - roczny koszt 1 ip nie powinien przekraczać 5 zł, - może nie być wcale baz mysql bo mają tam być statyczne stronki, - musi być możliwość podpięcia tylu domen ile jest ip. - subdomeny bez limitu, - może nie być crona i innych udogodnień, 2 hosting: - roczny koszt 1 ip w granicach 10 zł ale to nie warunek, - bazy mysql bez limitu, - możliwość podpięcia tylu domen ile jest ip. - subdomeny bez limitu, - Cron i inne standardy, najlepiej polskie serwery czekam na oferty i wskazówki, mam nadzieję że uda mi się wybrać coś ciekawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2010 (edytowany) A jaka pojemność, ile transferu? I jaki budżet? Edytowano Wrzesień 6, 2010 przez Poplop (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d0mena 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2010 na początek myślałem o czymś do 500 zł rocznie, ale poznam też oferty w okolicy 1000 zł rocznie jak np http://glowanet.pl/hosting-seo.html pojemność może być minimalna, transfer roczny przypadający na 1 ip min 5GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vogan 21 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2010 ... 2 hosting: - roczny koszt 1 ip w granicach 10 zł ale to nie warunek, - bazy mysql bez limitu, - możliwość podpięcia tylu domen ile jest ip. - subdomeny bez limitu, - Cron i inne standardy, najlepiej polskie serwery czekam na oferty i wskazówki, mam nadzieję że uda mi się wybrać coś ciekawego Podstawowe parametry konta SEO Premium: Pojemność konta - bez limitu Transfer miesięczny - bez limitu Domeny/subdomeny - bez limitu Bazy MySQL - bez limitu Konta email - bez limitu Konta FTP - bez limitu Obciążenie - 5% CPU Adresy IP: Polska - 23 szt. - każdy z innej klasy adresowej Automatyczna aktywacja konta Bezpłatny okres testowy 7 dni PHP 5.2.x / MySQL 5.0.x / Apache 2.2.x Osobne php.ini dla każdej domeny .htaccess, Wildcard, Mod_rewrite GD libary, ImageMagick, Zend Optimizer IonCube Loader, Iconv, Freetype SpamAssassin - własne filtry email Obsługa IMAP, POP3, SMTP WebMail Lite, RoundCube, Horde Squirrelmail, phpMyAdmin PL CRON, Własne strony błędów Katalogi na hasło, Statystki odwiedzin Ochrona antyspamowa poczty Ochrona antywirusowa poczty i FTP Bezpłatna pomoc techniczna Cennik: 1 m-c - 35,98 zł 3 m-c -101,94 zł 6 m-c - 191,88 zł 12 m-c - 359,76 zł Koszt 1 adresu IP od 1,30zł/m-c Bezpośredni link do zamówienia konta SEO Premium - http://ebok.group5.pl/order.php?step=2&pid=26 Dla zainteresowanych lista IP na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HOSEO IT 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2010 Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą serwerów SEO, posiadamy 200 adresów IP z ponad 20 klas adresowych. Dodatkowe narzędzia hostingowe pomogą Panu w pracy i ułatwią życie - dostępne jedynie u nas. Możemy ustalić Panu indywidualny plan hostingowy, minumum 50 IP w pakiecie. Zapraszamy do kontaktu - kontakt@hoseo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2010 U nas jest tylko 4 adresy na serwer (konto) do współdzielenia (rejestracja otwarta na 5 serwerach - trzeba by mieć 5 kont żeby korzystać z 20 adresów ipv4), zawsze coś. Jest także dowolna ilość adresów ipv6, można przydzielić jeden do każdej domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach