klito 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 Siemka . Mam pytanko co ciekawego można zrobić z vps-a . Stoi i się marnuje, wszystko do logout przeniosłem Parametry 256 ramu 2,33 procesor 30 gb dysk 500 gb transfer P.S. Vps z vpsik.pl Nie mam co tam postawić, Postawiłbym sesje ekg ale nie chce mi się za każdym razem wchodzić na ssh żeby gadac na gg . Jakieś pomysły ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 Postaw krzaka na krzaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 Siemka . Mam pytanko co ciekawego można zrobić z vps-a . Stoi i się marnuje, wszystko do logout przeniosłem Parametry Nie mam co tam postawić, Postawiłbym sesje ekg ale nie chce mi się za każdym razem wchodzić na ssh żeby gadac na gg . Jakieś pomysły ? To my Ci mamy mówić co chcesz zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 To my Ci mamy mówić co chcesz zrobić? Sam nie mam pomysłu a są pewnie ludzie ambitniejsi . Postaw krzaka na krzaku. Miałem taki pomysł ale wolę stawiać krzaki na czymś solidniejszym gdzie się da zainstalować www + mysql Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 BitTorrent (+ dla wygody TorrentFlux, jeśli uda Ci się uruchomić okrojonego Apache i MySQL). Najskuteczniejsza metoda wykorzystania 500GB transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 Postaw VPNa i zhackuj redwatch.info. Stawiam blue labela jak się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 jak nie masz co z nim zrobic to może komuś oddaj/ sprzedaj za pare groszy?? Dla ciebie problemz głowy a komus da to pozytek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 Postaw VPNa i zhackuj redwatch.info. Stawiam blue labela jak się uda. hmm... a może zombie zrobić z wykorzystaniem darmowych vps na 3 dni z 3it.pl i DDOS . Tylko jak je w calość spiąć hmm. A z tym bittorent to dobry pomysł nawet ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2010 koniec świata, nie ironizujcie mu z pomysłami bo on bierze to na serio(krzaka np) teraz pomysł DDOS, weź się ogarnij młody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2010 koniec świata, nie ironizujcie mu z pomysłami bo on bierze to na serio(krzaka np) teraz pomysł DDOS, weź się ogarnij młody Z tym DDOS to żart . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach