Shinku37 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 Witajcie. Czy można bezpośrednio z serwera FTP pobrać pliki na serwer dedykowany bez żadnego zainstalowanego systemu? Opłata instalacyjna jest strasznie droga, a wrzucanie 2gb przy moim uploadzie 5kb/s mi się nie uśmiecha. Serwer z Kimsufi. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 W sensie, że serwer pobiera Z FTP? Można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shinku37 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 Cóż, może jakaś instrukcja jak? ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 Tu chyba chodzi o serwer bez zainstalowanego systemu. Jak tak to nie można, serwer musi mieć jakiś system żebyś mógł z niego korzystać i np. ściągać na niego pliki z FTP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 Tu chyba chodzi o serwer bez zainstalowanego systemu. Jak tak to nie można, serwer musi mieć jakiś system żebyś mógł z niego korzystać i np. ściągać na niego pliki z FTP. wydaje mi się, że o to chodziło autorowi, ale mam wrażenie, że myśli, że opłata instalacyjna to opłata za postawienie systemu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 Wydaje się, iż mu pomogłem na GG pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 To napisz o co chodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 O to że system można zainstalować przez managera OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shinku37 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2010 Tak, N3T5kY mi pomógł za co mu bardzo dziękuję. Jest to moja pierwsza przygoda z "dedykiem". Myślę, że temat można zamknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach