hektor 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2010 Witam. Poszukuje jakieś środowiska do NoMachine. Instalowałem gnome-core i działa dobrze jednak przy próbie odinstalowania niepotrzebnych mi programów chce usuwać całe środowisko i szukam zamiennika, a nie ukrywam zależy mi na RAMie. System Ubuntu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2010 Napisz coś więcej o serwerze, jego parametry. Czy serwer znajduje się w domu, czy jest gdzieś wykupiony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hektor 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2010 VPS w Niemczech 512 MB gwarantowane, gdzie używam około 200 MB. Procek ok. 1.5 GHz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 IceWM ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 WindowMaker, Fluxbox... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hektor 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 Jaką przeglądarkę być Cię do tego dodali? Myślałem o Chromium, wydaje mi się mniej RAMo żerna od FF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2010 Opera ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach