Gość macer Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2010 Cześć ! Widziałem dużo ofert VPS'ów, ale może ktoś by mi coś polecił w granicach 50-70zł/miesiąc? O to co miałoby tam stać: Serwer WWW(apache2 lub nginx) Serwer Mysql Serwer SVN Serwer Jabbera Serwer SSH Obecnie mam konto shared na linuxpl.com, ale dość dobrze znam się na linuksie i postanowiłem kupić VPS i mieć nad tym wszystkim większą kontrolę Obecnie startuje nowe forum. Narazie będzie stało na koncie shared, dopóki nie dorwę jakiegoś VPS'a Dysk najlepiej 10-20GB+ Dorwę coś w tym przedziale cenowym? Pozdrawiam PS czy polecacie zainstalować jakiś panel typu Direct Admin? niby jest wygodniej, przez przeglądarke, ale zwykły apache2/nginx można lepiej skonfigurować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2010 Sprawdź ofertę ionic.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2010 Logout.pl VPS#2 Mzone.pl VPS20 Statnet.pl VPS S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2010 Zobacz ofertę vihost.pl lub vibiznes.pl Tanie i warte dużej uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiberhead 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2010 Zapraszamy do zapoznania się z naszą nową ofertą serwerów VDS. w nawiązaniu do pańskiego zapytania proponujemy: VDS Business z konfiguracją: Gwarantowany CPU 2,4 GHZ Gwarantowany RAM 1024 MB SWAP RAM 2048 MB Dysk twardy 80GB Miesięczny transfer 800GB Ilość adresów IP 2 lokalizacja Niemcy Wirtualizacja Xen Cena: 60zł* na m-c *CENA PROMOCYJNA - Code: summer50 http://www.fiberhead.pl support@fiberhead.com z poważaniem Albert Horyza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polhes Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2010 A ja zdecydowalem sie na oferte 3it.pl bo maja ciekawa promocje gdzie daja 50% rabatu,wpisalem ich kod promocyjny, wybralem okres roczny i teraz mam rok za polowe ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach