Adrian Mazurek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2010 Witam serdecznie, Kiedyś w większości firm rejestrujących domeny regionalne takie jak waw.pl itp można było zakupić domenę .chelm.pl (np. okna.chelm.pl itp) , niestety teraz nie jest już ona dostępna, czy ktoś wie gdzie mogę uzyskać informację o sprzedaży tej domeny regionalnej ? Trzeba się zgłosić do NASK czy coś w tym stylu ? Czasem widać, że takie domeny się w internecie pojawiają, z tego co wiem .chelm.pl posiada Urząd Miasta w Chełmie, jednak niewydaje mi się żeby sprzedawał on subdomeny firmom prywatnym bo czasami widzę, że pojawiają się nowe firmy z domeną chelm.pl Pozdrawiam i proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2010 ABONENT: firma: MetroNet Sp. z o. o. ulica: Zachodnia 19 miasto: 22-100 Chełm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrian Mazurek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2010 Dzięki Fercio, to akurat wiedziałem, jednak firma nie istnieje od prawie 2 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach