ftt000 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Witam Chcę sprzedać laptopa mojego a nie mam konto allegro ani nie mogę założyć konta w tym serwisie. Aby uprzedzić pytania nie mogę założyć konta , gdyż kilka lat temu jak byłem niepełnoletni na Mamę założyłem konto , allegro się jakoś pokumało i zbanowali konto i mnie wykreślili ... W sumie nie wiem na jakiej zasadzie ktoś mógłby mi pomóc , oczywiste jest wystawienie aukcji , jeśli chodzi o wysyłkę mogę wysłać do osoby , która wygra aukcje za pobraniem lub inaczej wedle tego jak zdecyduje osoba , która pomoże. Dostarczam oczywiście opis laptopa ze zdjęciami i każdą formę kontaktu ze mną. Jak się odwdzięczę osobie która pomoże ? zapłacę. Zapłacę za wydatki związane z kosztami allegro , wiem że za sprzedany przedmiot i wystawienie coś się płaci i do tego prowizja 10% wartości sprzedaży czyli około 150-200 zł , laptop zapewne za jakieś 2 tyś zł pójdzie. Jeżeli osoba będzie zainteresowana podobną pomocą to mam jeszcze 3 zestawy do paintballa na sprzedaż i tak samo możemy się rozliczyć. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Jeśli Twoje konto zostało zablokowane ze względu na niepełnoletność (tylko), polecam założyć nowe konto + krótka korespondencja z pracownikami Allegro + wysłanie skanu dowodu. To chyba będzie najlepsze rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Gdybym prosił o porady to bym zapytał o nie Allegro odmawia mi kolejnej rejestracji ... proszę pisz na temat albo powstrzymaj się od klikania bo niepotrzebnie z tematu się zbacza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Hahaha Normalnie mnie koleś rozwaliłeś że nie możesz się zarejestrować A przechodząc do sprawy . To co od tamtego incydentu masz stałe IP ? Weź zarejestruj sobie nowe konto mailowe na Gmailu . NA forum nie będę się wypowiadał jak to obejść . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Załóż na tatę, babcię, dziadka, sąsiada ( chyba temu szybciej zaufasz i zrobisz deal niż z kimś z drugiego końca Polski? )... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2010 Ehm moze Was to boty smieszy ale to jest moja prosba , nie wiem po co sie wymadrzacie jeden z drugim , ja tam nie mam problemu z zaufaniem u niektorych osob , wielu z tego forum bym zaufal w tej kwesti. Przez takie podejscie jest tak jak jest i wielu oszustow sie pojawia bo sami ich prowokujecie ... prosze pisac tylko jesli chcecie pomoc , reszte rzeczy na PM slijcie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2010 Allegro w takich wypadkach prosi o wysłanie listownie ksero dowodu, i nie pitol, bo paru znajomych już tak rozwiązywało, a nikt nie będzie narażał się (i swoje konto) dla nieznanego usera, nieznanego pochodzenia towaru Zadzwoń, pogadaj, basta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach