jeffmills 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Witam, Potrzebuje wirtualny serwer pod portal miejski oraz regionalny z katalogiem firm plus 3-6 oddzielnych katalogów firm. Wszystko oparte na joomli. Minimalne wymagania: - powierzchnia: 20GB, - transfer: min 90 GB/mc, - możliwość dokupienia dodatkowego adresu IP, - PHP, MySQL, CGI, Cron Jobs, mod_rewrite, mozliwość tworzenia plików .htaccess, - panel administracyjny: najlepiej DA lub Cpanel, - serwery najlepiej w PL lub blisko - liczba baz danych, kont ftp, podpiętych domen, subdomen itp - bez limitów lub min 35 Cena: do 300 - 450 zł / rok Mam na oku: hekko.pl, group5.pl oraz zagraniczny justhost.com Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Znaszej strony proponujemy jeden z pakietów naszej oferty oto parametry : Pojemność: 30 GB Transfer 100 GB Transfer roczny 1200 GB Bazy MySQL nielimitowane Konta E-MAIL nielimitowane Panel Direct Admin TAK Konta FTP nielimitowane Okres testowy 7 dni TAK Kopie bezpieczeństwa TAK Przekierowania Email TAK Autorespondery TAK Własne filtry poczty TAK Własne serwery DNS TAK Limit domen NIE CGI TAK mod_rewrite TAK mod_python TAK mod_perl TAK CRON TAK PHP5 TAK Dodatkowe IP :TAK Lokalizacja : POLSKA 45.00 PLN miesięcznie Szczegóły dodatkowe ip kosz 4 zł BRUTTO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeffmills 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 i to jest wirtualny a nie vps? 45 brutto czy netto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Takie portale mogą mieć ogromne odwiedziny, chyba powinieneś się rozglądać za VPS. Każdy hosting współdzielony ma limity obciążeń. Tak czy inaczej zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą, linki w stopce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Witam, Potrzebuje wirtualny serwer pod portal miejski oraz regionalny z katalogiem firm plus 3-6 oddzielnych katalogów firm. Wszystko oparte na joomli. Minimalne wymagania: - powierzchnia: 20GB, - transfer: min 90 GB/mc, - możliwość dokupienia dodatkowego adresu IP, - PHP, MySQL, CGI, Cron Jobs, mod_rewrite, mozliwość tworzenia plików .htaccess, - panel administracyjny: najlepiej DA lub Cpanel, - serwery najlepiej w PL lub blisko - liczba baz danych, kont ftp, podpiętych domen, subdomen itp - bez limitów lub min 35 Cena: do 300 - 450 zł / rok Mam na oku: hekko.pl, group5.pl oraz zagraniczny justhost.com Pozdrawiam Jestem w trakcie testów konta premium z group5.pl - ramach tej ostatniej promocji - i działa to ok, ale orientowałem się co do promocji na konta HD_25 bo potrzebuję php jako mod dla apacha a w premium jest fastcgi i z tego co wiem można "wydusić" od nich upust z 610zł na 450zł/rok - więc nawet hosting dedykowany powinien zmieścić się w twoich widełkach cenowych. A wiadomo co VPS to VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 i to jest wirtualny a nie vps? 45 brutto czy netto? Cena Brutto posiadamy tez serwery vps jak widać w stopce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach