jeffmills 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 Witam, Zastanawiam sie nad nowym hostingiem, chcialem zalozyc na 1&1 ale to chyba jednak lipa. Patrze na oferte hekko, jest ok ale oferta az.pl wymiata lecz slyszalem ze sa oni do d.... Wiec moje pytanie: zmienilo cos sie w az.pl? Bo oferte maja naprawde cacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 Opinie o az.pl masz na forum, porównaj sobie z hekko Ja bym wybrał hekko. Mam u nich konto od lutego 2009 i praktycznie od roku nie zanotowałem żadnej poważnej awarii. W az.pl może być też dobrze póki nie będzie problemów... A w hekko zawsze odpowiedzą w max. 3 h. Bierz hekko, dopłać kilka zł i miej pewny hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 Hekko to dobra firma, warto brać. AZ miało swoje złe chwile jak chyba każda firma, ale jest tam ogrom zmian. Przetestuj obie oferty i wybierz ta która będzie lepsza dla Ciebie. Pamietaj jednak że AZ to masówka, a Hekko to mniejsza firma stawiajaca na jakość, więc w a AZ możesz mieć problemu z kontaktem z supportem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeffmills 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 dzieki za odpowiedz chlopaki, przetestuje obie firmy. mialem konto w prohost i bylem z nich zadowolony ale szukam czegos troche za mniejsza cene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 Witam, Zastanawiam sie nad nowym hostingiem, chcialem zalozyc na 1&1 ale to chyba jednak lipa. Patrze na oferte hekko, jest ok ale oferta az.pl wymiata lecz slyszalem ze sa oni do d.... Wiec moje pytanie: zmienilo cos sie w az.pl? Bo oferte maja naprawde cacy bierz hekko, porównanie az do hekko to tak jakbyś porównał malucha do Airbusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Mam 2 serwery w az.pl za 10 zł na rok -,- . trzymam tam tylko pliki na ftp , load strony w godzinach szczytu jest niewyobrazalny ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 bierz hekko, porównanie az do hekko to tak jakbyś porównał malucha do Airbusa Co mogło by sugerować że hekko jest złe... A przecież, tak nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Co mogło by sugerować że hekko jest złe... A przecież, tak nie jest. przepraszam, mój błąd oczywiście chciałem polecić hekko- (Airbus) az- fiat 126p dzięki za zwrócenie uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach