Poplop 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 Witam, mam do Was prośbę. Możecie mi doradzić jakiej firmy laptopa wybrać? Cobym chciał? Procesor intel, dysk od 500 GB, dobra karta graficzna, 3-4 GB ram, dobra bateria i jakość wykonania. Wydać mogę do 4000 zł. Laptop nie jest dla mnie. Ale to nie ważne Jakiej firmy laptopa wybrać? Jaki model? Nie chcę Acerów! Pozdrawiam, Poplop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 Poszukaj na forum bo takich tematów jest strasznie dużo. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 Wiem że jest dużo Znalazłem parę i mam zamiar wybrać Asus, Dell lub MSI. Nie wiem sam, który lepszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 Ta Toshiba mnie osobiście bardzo się spodobała: http://www.komputronik.pl/index.php/product/100535/Notebooki_i_netbooki/Notebooki/Toshiba_Satellite_A660_10X.html Intel Core i7-720QM, RAM 4GB, HDD 640GB, matryca LED 16,1" 1366x768px, grafika GeForce GT 330M. Dobrze wydane 3800 zł BTW, na Komputroniku cena jest podobna do tej na Alledrogo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 (edytowany) A może jakieś inne propozycję? Coś z Asusa, Della i MSI? /// A jednak może być dysk 320 GB... Może być większy. Edytowano Sierpień 30, 2010 przez Poplop (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 NP-R580 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 zobacz dell vostro 3500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2010 Ja mogę polecić Asusa UL-30jt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2010 Lenovo IdeaPad Y550P LED Podzespoły się dobrze prezentują, z mojego lenovo jestem bardzo zadowolony. Więc śmiało mogę polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2010 Lenovo IdeaPad Y550P LED Ale matryca się świeci... zobacz dell vostro 3500 Nie jest głupi, gdyby nie gniazdo słuchawkowe na froncie i padający bluetooth Ciężko coś idealnego kupić teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2010 Ja nie narzekam na HP G72 a z 15 to G62 http://ittechblog.pl/2010/09/01/jaki-wybrac-laptop-17-cali-recenzja-i-test-hp-g72-120ew/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2010 Ja z mojego HP Paviliona dv9780 (T7250, 4G ramu, 2x 160hdd) jestem zadowolony. Ma już 2.5 roku. Jednak niedawno musiałem wymienić pierwszy dysk, bo zaczeły się bady pojawiać. Drugi też z resztą zaczyna już padać po mału.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2010 Nie jest głupi, gdyby nie gniazdo słuchawkowe na froncie i padający bluetooth Ciężko coś idealnego kupić teraz To sprawdź dell precision m4400 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2010 Ale matryca się świeci... No niestety I jak wiadomo utrudnia to pracę na "świeżym powietrzu". Jednak moje oczy się jakoś do tego przyzwyczaiły i pod odpowiednim nachyleniem nie przeszkadza mi to aż tak bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach