Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 Witajcie, Jeśli ktoś ma niepotrzebny kod rabatowy chętnie go wezmę i wykorzystam Wczoraj był mailing, w którym umieszczono kod na 10 zł upustu, jeśli ktoś nie ma zamiaru go wykorzystać proszę o kontakt (swój kod wykorzystałem na inną książke) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 Jeśli będziesz robić grubsze zakupy i dokonasz ich z mojego polecenia to mogę Ci przekazać mój kod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 Grubsze - o jakiej kwocie mowa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 Jeśli ktoś ma niepotrzebny kod rabatowy chętnie go wezmę i wykorzystam Wczoraj był mailing, w którym umieszczono kod na 10 zł upustu, jeśli ktoś nie ma zamiaru go wykorzystać proszę o kontakt (swój kod wykorzystałem na inną książke) Kod poszedł na PW. Życzę udanych zakupów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 Dzięki temat do kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach