Grey 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2005 Witam, jestem bardzo ciekawy na jakim dedyku(i w jakiej serwerowni) stoii Friko.pl i Za.pl. Jakby ktoś wiedział to bardzo proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaeln 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2005 Jeden i drugi w theplanet.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grey 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2005 Po czym wnosisz? Skąd wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaeln 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2005 Ja sie za bardzo nie znam takze pewnie sa lepsze metody sprawdzania... ale jak w okienku DOS wpiszesz tracert friko.pl lub tracert za.pl ... to widzisz po wyniku, ze prowadzi do theplanet.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2005 traceroute Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziku 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2005 traceroute Traceroute pod linuxem :] Tracert pod Windowsem hehe Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2005 Traceroute pod linuxem :] co ty nie powiesz. poprostu wyprzedzil mnie w odp. pan michaeln ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach