Malitek 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 Witam, Sprzedam pilnie nowy Netbook MSI ( ten z linku poniżej) http://www.x-kom.pl/p/55839-netbook-10-msi-wind-u130-054pl-n450-2048-160-7se-czarny-etui.html Matryca 10 Proc N450 Ram 2 GB Dysk 160 System Windows 7 Starter ( śmiga jak rakieta na 2 GB RAM) Sprawa pilna Najlepiej osoby z Krakowa chociaż Allegro + kurier tez wchodzi w gre ATRAKCYJNA CENA - Prosze o kontakt na PW Ps. Oczywiście jest gwarancja 2 Lata ... może nawet jęsli kupującym byłaby firma udałoby mi się dostać fakture VAT na kwote 1200zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 Mogę puścić za 1000zł Czyli Nowy sprzęt o wartości 1250zł dostajecie za 1000zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 Problemem dla niektorych bedzie Win 7 starter :/ , wystaw sobie na allegro na 3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 Zawsze można wgrać swojego ... Linuxa ... Xp`ka albo Home Premium . Na dodatek netbook dość że ma ukrytą partycje z systemem to nawet na wypadek jej uszkodzenia ma dołączoną płyte na której jest USB BOOT dzieki ktoremu mozemy sobie skopiować W7 na pendrive i nastepnei przywrocić całośc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Jak ktoś chce to od reki za 900zł Ale to szybka sprzedaż Taka okazja B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Ja ostatnio po znajomości sprzedałem U100 z 1GB RAM i uszkodzoną kamerką za 400zł : ) TO jest dopiero okazja, hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Ale ten nowy Nie śmigany jak to mówią B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Mogę zaoferować 750zł, chociaż nie jest to satysfakcjonująca propozycja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Uzywki z uszkodzeniami po tyle na allegro smigaja wiec odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2010 http://allegro.pl/msi-wind-u130-n450-2gb-160gb-led-windows-7-czarny-i1218149837.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Cena była zbyt niska to i aukcje się odwołało pod pretekstem uszkodzonej matrycy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Cena była zbyt niska to i aukcje się odwołało pod pretekstem uszkodzonej matrycy Został jescze tydzień więc ceną się nie przejmowałem. Miałem powód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2010 Cena była zbyt niska to i aukcje się odwołało pod pretekstem uszkodzonej matrycy O co Ci człowieku chodzi ? Jak uważał że było zbyt nisko to mógł poprosić np. mnie o podbicie i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach