Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 10GB przestrzeni plus 3TB transferu miesięcznie za darmo przez okres 24miesięcy. Amerykański gigant wchodzi na polski rynek: http://www.1and1.pl/ P.S. Na chwilę obecną strona nie chce się otworzyć z łącz UPC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 I nie chce się dać zarejestrować bez telefonu stacjonarnego Jak ktoś wymyśli jak to zarejestrować na komórki to będę wdzięczny. Za darmo też jest domena .pl na okres 2 lat. Coś czuje, że długo tak nie będzie Pociągną może jakieś 2 miesiące z tą promocją bo każdy zacznie brać hosting i domenę bo za DARMO Zobaczą Polskę od tej strony. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomiabc 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 działa ;p wpisujesz XXX \ XXXXXX wątpie, żeby to miało jakieś znaczenie ale mam telefon w orange przed chwilą automatyczna pani do mnie dzwoniła z numeru 514xxxxxx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Tylko jakie później zaproponują warunki, po tych 2 latach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 I nie chce się dać zarejestrować bez telefonu stacjonarnego Jak ktoś wymyśli jak to zarejestrować na komórki to będę wdzięczny. Za darmo też jest domena .pl na okres 2 lat. Coś czuje, że długo tak nie będzie Pociągną może jakieś 2 miesiące z tą promocją bo każdy zacznie brać hosting i domenę bo za DARMO Zobaczą Polskę od tej strony. Pozdrawiam Przecież jest to założenie marketingowe objęte określoną ilością kont lub czasem. Tylko jakie później zaproponują warunki, po tych 2 latach? Zgaduję że takie same jak na całym świecie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 działa ;p wpisujesz XXX \ XXXXXX wątpie, żeby to miało jakieś znaczenie ale mam telefon w orange przed chwilą automatyczna pani do mnie dzwoniła z numeru 514xxxxxx Pierwszę XXX = +48? czy 048 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Pierwszę XXX = +48? czy 048 ? np 503 Nie podajesz kierunkowego kraju tylko kierunkowy swojej sieci.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Zamówiłem, nr przyjeło zobaczymy czy zadzwonia Po jakim czasie do Was dzwonili ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomiabc 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Pierwszę XXX = +48? czy 048 ? eh 111 \ 111111 510 \ 510510 bez prefiksu kraju. po prostu tel. kom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach