klito 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Witam Towarzystwo ! Mam pytanko. Czy ta owa strona, która posiada sklep z Serwerami Vt, Kontami Premium HotFile . Musi mieć DG ? Na ich stronie nie widzę nigdzie info odn. Regon i NIP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 jaka strona ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 @up Masz proszę zapomniałem dodać http://good-shop.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Sponsorujemy serwery Ventrilo serwerownią, gamingą i potralą o różnorodnej tematyce. Jesteśmy otwarci na propozycje wspułpracy. Myślę, że to zdanie wiele wyjaśnia () Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Myślę, że to zdanie wiele wyjaśnia () więcej niż tysiąc słów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Napisalem do nich maila .. Czy mają dg ? i wql Macie Maila : odpowiedź od niego Witam,Proszę Pana, nie muszę być firmą abym mógł sprzedawać produkty, ponieważ one są zakupione przeze mnie. Czemu Pan nie napisze do żadnego użytkownika choćby portalu Allegro.pl z pytaniem czy wolno mu sprzedawać? Skrypt jest na licencji OSL, nie ma na stronie nic nielegalnego. Po drugie nie muszę się Panu tłumaczyć. Oraz nie odprowadza się podatków od sprzedaży własnych rzeczy. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Oraz nie odprowadza się podatków od sprzedaży własnych rzeczy. Tekst roku Nie no z 15 lat pewnie chłopak ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Czyli odprowadza się podatek tylko od sprzedaży kradzionych rzeczy? Gość poprawia mi humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Dobre a w regulaminie ma: 19.Złożenie zamówienia w sklepie internetowym www.Good-Shop.pl jest prawnie wiążącą umową kupna-sprzedaży. Hmm czyżby od umów nie odprowadzało się także podatku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Hahaha, gość mnie rozwalił Podziwiam że wiedział jak zarejestrować domenę, ale mam wątpliowści czy umie postawić vt, no chyba że na własnym kompie na windowsie to robi :DD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Myślę, że to zdanie wiele wyjaśnia () Na której dokładnie podstronie to znalazłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Na której dokładnie podstronie to znalazłeś? Ten kwiatek wisi na podstronce "o nas" - http://good-shop.pl/cms.php?id_cms=4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 8.Ceny w Sklepie Internetowym Good-Shop wyrażone są w złotych polskich i nie zawierają podatku VAT (ceny brutto). 16.Klient ma prawo - zgodnie z art. 7 Ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów. hahahaha no proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 A chciałem u niego Steam kupić ale krzaków nie wspomagam finansowo P.S. Napisałem w nocy do niego maila . (Admina good-shop), żeby przyłączył się do dyskusji . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 P.S. Napisałem w nocy do niego maila . (Admina good-shop), żeby przyłączył się do dyskusji . Ja napisałem do niego wczoraj żeby się dołączył ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 Powiedźcie mi dlaczego z niego się nabijacie, najwidoczniej brakuje chłopakowi na papierosy i sobie jakoś dorabia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2010 Powiedźcie mi dlaczego z niego się nabijacie, najwidoczniej brakuje chłopakowi na papierosy i sobie jakoś dorabia. Chyba raczej na lizaczki, jak już na coś dorabia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukas19 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Witam, Jeden mądry tylko... Co w tym złego że chce mieć własny sklep? Dopiero wkraczam w ten świat. Czy Wy na początku wszystko wiedzieliście? Założę się że nie. A serwerek odpalić potrafie, i to nie na windzie. Jak ktoś nie chce to po prostu nie wchodzi, nie ogląda, nie kupuje- proste. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 jak się za coś chcesz brać, to lepiej wpierw poczytać sporo o tym, dowiedzieć się co i jak, a nie uczyć się na żywo, jak serwer nie będzie działał, dopiero googlować, czemu mi nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Co w tym złego że chce mieć własny sklep? Jeśli chcesz mieć własny sklep i zrobisz to legalnie/zgodnie z obowiązującym prawem, to uwierz mi, nikomu nie będzie on przeszkadzał. Ale jeśli robisz to na czarno, to po prostu 1) psujesz rynek legalnym firmom, które nijak mogą konkurować z takimi oszustami; 2) okradasz Państwo Polskie, więc w sumie to okradasz każdego podatnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nanus 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Żebyś się tak nie mądrzył chłopczyku jak do domu zapuka US Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Jak mu UKS wpadnie to będzie miał niezły bigos... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukas19 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Co do serwerów to działają i nie potrzebuje szperać w googlach. Tak więc pójdę za Waszą radą i zakończę działanie sklepu. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Nie musisz zamykać sklepu, tego nikt Ci nie każe robić. Wystarczy tylko, że będziesz to robił w zgodzie z obowiązującym w tym kraju prawem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach