R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2010 Witam mam do sprzedania serwerek o parametrach: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz x 2 Pamięć ram: 3 GB DDR 2 Dysk twardy: 750 GB SATA II Adresów ip: 1 Lokalizacja Rybnik Mogę dorzucić directadmin za darmo Kwota jaka mnie interesuje to 120 zł serwer jest opłacony do dnia: 15-09-2010 oferty pisać na pw lub biuro@freecast.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2010 Koszt utrzymania brutto jaki jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2010 207 zł brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2010 podejrzewam, że to polskie-serwery.net, z tego co pamiętam to tam są łącza 10 (przy tej cenie), ale nie wiem jaki limit transferu, także szczegóły u autora bo raczej nie hostersi, bo cena to byłaby tak 5x większa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Odświeżam temat cena jaka mnie interesuje to 150 zł serwer ważny do 20 grudnia koszt odnowienia 220 zł 10 numerów ip przyznanych do serwera PS Pamięć ram: 4 GB DDR 2 Serwer utrzymywany w polskie-serwery.net INFO PW lub biuro@freecast.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Jaka cena za instalacje windowsa na serwerze ? Moze dalo by rade zamiast dysku 750GB zamontowac 250GB i troche z ceny zejsc I tak nie wykorzystalbym calego dysku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Dysk można zmniejszyc do 500 gb lub 40 GB instalacja windy 15 zł brutto. Jak zrezygnujesz z ip cena bedzie 200 zł brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Jak zrezygnuje z IP to 200zl, a jak dysk mi obetna (osobno 40GB i 500GB)? Ewentualnie zamiast dysku 750GB troche wiecej ramu. Kuszaca oferta, przegadam z kumplem i do jutra dam znac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Jak zrezygnuje z IP to 200zl, a jak dysk mi obetna (osobno 40GB i 500GB)? Ewentualnie zamiast dysku 750GB troche wiecej ramu. Kuszaca oferta, przegadam z kumplem i do jutra dam znac To prosze pisac w tej sprawie do naszego biura biuro@freecast.pl jeśli się Pan zdecyduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach