ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Witam, Mam troszkę serwerów takich do sprzedaży: PerfectServer XL - Opteron (EU) http://www.serverlof....php?products=4 Normalna cena w serverloft.eu to 129 euro netto, a u mnie 420zł netto, czyli 100zł taniej niż bezpośrednio w serverloft. Serwery dostępne praktycznie od ręki (kilka h po zaksięgowaniu wpłaty). Oferta ograniczona ilościowo, także zapraszam do kontaktu mailowego: p.jarosz (at) vibiznes.pl Pozdrawiam, VIBIZNES Paweł Jarosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Co to za promocja skoro na stronie jest Setup fee (free till August 31, 2010) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2010 ja nie mówię o setupie tylko o miesięcznej opłacie.... normalnie co miesiąc w serverloft płacisz 129 euro, a u mnie 105 euro. Czyli około 100zł taniej niż bezpośrednio + posiadam lepsze dojścia w s4y, więc i lepszy support ze strony adminów/techników. + u mnie rezygnacja z serwera może być dzień przed zakończeniem abonamentu, a w serverloft masz 30 dni rezygnacji (wysyłanie papierów pocztą/faxem itd). Do mnie wystarczy napisać maila i ja to wszystko załatwiam przez obsługę reseller. Zostało parę sztuk, także zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach