Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Witam, mam na sprzedaż domene pod hosting www, zakupione w ehost.pl aktywne jeszcze przez 355 dni. spacehosting.pl Cena to 5 zł. Czekam na zainteresowanych Sprzedaż wykonujemy za pośrednictwem aukcji allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Podaj link allegro . Przekazujesz cesje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 http://allegro.pl/spacehosting-pl-domena-pod-hosting-www-i1204306594.html Tak mogę wykonać cesje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Przecież pisałeś, ze sprzedasz za 5zł... ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2010 oo... rzezywiście, najwidoczniej w pośpiechu nie zauważyłem jaką liczbę wpisuje powinno być 5 zł ale to nic. Zapraszam do zakupu sfinalizujemy to na kwote 5 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach